Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#6801

dráma

Egy Welsh-i kisváros közössége képtelen szembenézni egy tragédiával, amely teljesen felborította a mindennapjaikat. több»

Lehetetlen horgászat
#6802

dokumentum

Három horgászőrült utazza körbe a Földet az izgalmas és szórakoztató sorozatban, tele adrenalindús horgászmókával, bajtársiassággal, vicces pillanatokkal és egy jó adag... több»

Pokoli fuvarok
#6803

dokumentum

TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

Betekintünk a nehézsúlyú autómentés műhelytitkaiba, ahol azok a hatalmas gépmentők dolgoznak, amelyekkel el lehet vontatni vagy fel lehet emelni az utakon található legnagyobb... több»

Geordie Shore
#6804

dráma | romantikus | vígjáték

Nathan meglepi bulit rendez Tahliának, a legkedvesebb szingli barátjának. Aaron beugrik és elhívja a többieket az újabb MMA-meccsére, Newcastle-be. A szurkolás összehozza a családot. több»

Geordie Shore: A Geordie-k Reagálnak
#6805

Ebben az epizódban is sor kerül pár vitára, sőt egy kórházi látogatásra is. Nat túlságosan anyáskodó. Beau és egy furcsa hármas az érzelmi megnyílás gyakorolja. Vajon mit... több»

MTv Top 10 Dance
#6806

zenés

Egy téma, 10 ismert klip! Ha kíváncsi vagy kik kerülnek az MTV Pop, Rock, R’N’B, Electro, Ikonok, Legjobb hangok Top 10 listáira, akkor tarts velünk! több»

MTv Top 10 Marshmello
#6808

zenés

Egy téma, 10 ismert klip! Ha kíváncsi vagy kik kerülnek az MTv Pop, Rock, R’N’B, Electro, Ikonok, Legjobb hangok Top 10 listáira, akkor tarts velünk! több»

Nemesi lakomák
#6809

dokumentum

TV-ben (LiChi TV, csütörtök 01:33)

A sorozat történelmi utazásra hívja a nézőt, hogy az ételek csodája és a főzés jelentette dicsőség révén ünnepeljük a múltat. A műsor házigazdája Írország három legjobb... több»

Családmeséink
#6810

A családi talkshow Két családi történet, két életút, két külön világ és egy közös pont, ami összeköti őket. Ezt mutatja be a Családmeséink egy igazán mozgalmas fél órában,... több»

Hajóroncsmentők
#6811

dokumentum

Milyen mérnöki, tudományos és logisztikai bravúrokra van szükség egy-egy nagyobb tengeri baleset következményeinek elhárításához? Hogyan lehet egy több ezer tonnás hajóroncsot... több»

#6812

dokumentum

A dokumentumfilm forgatásánál a legújabb technológiák és drónok segítségével készítettek légi felvételeket. Egyedülálló módon tapasztalhatjuk meg számos ország és... több»

Rendező: Thomas Hewitson, Joby Lubman

Szereplők: Julian Barratt

#6813

63 Bia  (2019)

akció | családi | dráma | romantikus | vígjáték | zenés

Disney+

Bia imád rajzolni és festeni, így amikor csak teheti, idejét a Fundomban tölti a barátaival, ahol kiélhetik kreativitásukat. több»

#6814

dokumentum

Kilenc túlsúlyos ember összeköltözik, hogy új értelmet keressenek a "kövérség" fogalmának.

Rendező: Clare Johns, Emma Pentecost

Szereplők: Ewen MacIntosh

Pinceparti Tomival
#6815

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

Hangulatos, magyaros - borospincében mulatozás! Közönség előtt élőben felvett műsor, ahol a házigazda vendégei mutatják be az igazi magyar virtust - a Zenebutikon! több»

Folyódelták
#6816

dokumentum

A sorozat öt epizódja négy kontinensre, bolygónk legkülönfélébb deltavidékeire kalauzol el. több»

Valóra vált rémálom
#6817

horror | misztikus | történelmi

Valódi gyilkosságokról szóló történetek, melyek városi legendákká váltak. A mumus és a szörnyek az ágyunk alatt - ezek a képek gyermekkorunk óta kísértenek bennünket. A Valóra... több»

Élet a Serengeti Nemzeti Parkban (Serengeti – Egy történet Afrika legkülönlegesebb lakóinak valós élete alapján)
#6818

dokumentum

A díjakat besöprő brit színész, John Boyega, akit leginkább a legújabb Csillagok háborúja filmekben nyújtott alakításáról ismerünk, a hatrészes sorozat narrátora, amely beható... több»

Rendező: John Downer

Szereplők: John Boyega, Lupita Nyong'o

Állati küzdelmek a túlélésért – Kulisszák mögött
#6819

dokumentum

A nagyszabású "Az élet története" hat részes sorozat kulisszatitkaiba enged betekintést az egyórás összefoglaló. több»

Vajtó és a világ
#6820

A műsorban turisztika, sport, történelem, legendák, hagyományőrzés, gasztronómia, valamint irodalom kap szerepet, leginkább valamely tájrészt bemutatva Magyrországon vagy a határ... több»