Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#6881

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

HBO Max

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei előtt... több»

Csúcsszínvonalú színészi játék és HBO minőség, ennyire egyszerű. A GoT egy újabb erőművel tért vissza, remélhetőleg még évekig eltart és annyira ütős lesz, mint a kezdés.
Lakókocsi-cserebere
#6882

dokumentum

Íme, egy igazán különleges lakásfelújító műsor, ahol a főszerep a guruló otthonoké! Justin és Anna Scribner bejárják az Egyesült Államokat, hogy leharcolt lakókocsikat... több»

Állati hajlékok
#6883

dokumentum

Antonio és csapata visszatekint néhány jól sikerült nagyobb projektre. A hálás tulajdonosok elmesélik, hogy állataik mennyire élvezik az új hajlékot. több»

A vadállatok földjén Dave Salmonival
#6884

dokumentum

Dave Salmoni, a műsor házigazdája a világ olyan helyein jár, ahol az emberek és az állatok folyamatosan farkasszemet néznek egymással, mióta békés együttélésüket kegyetlen... több»

Jersey Shore családi vakáció
#6885

A Jersey Shore szereplői megesküdtek, hogy mindig lesz közös vakációjuk. Most, 5 évvel, 5 gyerekkel, 3 házassággal és ki tudja mennyi kondi-szoli-mosodával később a csapat újra... több»

MTv Top 10 Jonas Blue
#6887

zenés

Egy téma, 10 ismert klip! Ha kíváncsi vagy kik kerülnek az MTv Pop, Rock, R’N’B, Electro, Ikonok, Legjobb hangok Top 10 listáira, akkor tarts velünk! több»

Klímaváltozás
#6888

dokumentum

Jelenleg két Celsius-fokra vagyunk a klímakatasztrófától. Ha a felmelegedés üteme nem változik, 40 éven belül visszafordíthatatlan környezeti változások következnek be. De meg... több»

Jamie lefőzi Olaszországot
#6889

dokumentum

Az olasz konyha nem a Michelin-csillagos séfekről, hanem a házi receptekről szól. Így hát ebben a nem mindennapi sorozatban Jamie és legjobb barátja, egyben mentora, Gennaro Contaldo... több»

Szereplők: Jamie Oliver

Étkek a jövőben
#6890

dokumentum

2050-re a világ népessége mintegy 9,5 milliárd főre fog emelkedni, így sokkal több élelmiszert kell előállítanunk. Arra keressük a választ, hogy miként fogjuk etetni magunkat a 21.... több»

Szereplők: Homaro Cantu, Ben Roche

#6891

71 Drakula  (2020)

(5) (1)

dráma | horror

Netflix

A BBC nagy sikerű Sherlock című sorozátnak alkotói ezúttal Bram Stoker ikonikus hősének történetét gondolták újra Claes Banggel Drakula gróf szerepében. A Drakula január 4-től... több»

A három epizód teljesen más, míg az első annyira megfogott a hangulatával, és végig lekötött a középső résszel karöltve, addig az utolsót alig vártam, hogy vége legyen. A végkifejlet nagyon nagy csalódás, mert a két rész alatt felépített karaktert az utolsó etapban... több»
#6892

animáció | családi | fantasy | kaland | misztikus | rövidfilm | vígjáték

HBO Max

A sorozat két testvérről szól, akik nagyon különböznek egymástól, és a nyarat a nagymamájuknál töltik Monte Macabre titokzatos és apró városkájában. Itt Latin-Amerika  mítoszai... több»

Nagyon egyedi, ritkán látok ilyet manapság a cartoon networkon, ideje volt.
#6893

életrajzi

HBO Max

A sorozat a 20. század egyik legismertebb brazil-francia tudósának, a pilóta és léghajós Alberto Santos-Dumontnak (1873–1932) állít emléket. Élete valamennyi fontos állomását... több»

#6894

dokumentum

A sorozatban az amerikai mozi történetének legjelentősebb pillanatai elevenednek meg. Bemutatja a filmek tömeges megjelenésének hatását a társadalmi és kulturális életre,... több»

#6895

dráma | krimi

Netflix

Egy börtönbüntetését letölteni készülő nő igyekszik megtalálni a négy fal között a saját igazságát, minden azonban egyre elkeseredettebb harccá válik, ahol teljesen más... több»

Mokkacino
#6896

NA Mokkacino  (2019)

családi

TV-ben (TV2, csütörtök 01:33)

Magazinműsor. több»

Expedíció az ismeretlenbe: A túlvilág nyomában
#6897

misztikus

Josh Gates az alvilág feltételezett kapujánál indítja a keresést. Ezután felkeres egy orvost, aki azt kutatja, vajon a tudat túléli-e a halált. több»

Dózerkék
#6898

55 Dózerkék  (2012)

animáció | családi

A Szorgos-szurdok felett kerekedő viharos szélben hatalmas leszakadt faág torlaszolja el a település egyetlen hídját, így sajnos leáll a szélerőművek építése a túlparton. Az... több»

Ausztrália szigetei
#6899

dokumentum

A népszerű színész és narrátor ezúttal Ausztráliába látogat, ám a megszokott látványosságok helyett az ország legtávolabbi, legszínesebb és legérdekesebb része: szigetvilága... több»

Rendező: Ian Leese

Szereplők: Martin Clunes

A világ egy terített asztal
#6900

dokumentum

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Nyugat-Szibériában, az Altáj-hegység lábánál, Kazahsztán határán egy kis faluban élnek a nagyszülők, gyerekeik és családjuk. Többnyire mezőgazdasággal foglalkoznak, de van... több»