Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Hűtlenségem története
#7041

valóságshow

Vadonatúj sorozatunk, a Hűtlenségem története egy forgatókönyv alapján játszódó valóságshow, amelyben valóban megtörtént megcsalásokat mutatunk be. A veszedelmes szerelmi... több»

Halálos ausztrálok
#7042

dokumentum

Közelebbről megvizsgáljuk Ausztrália leghírhedtebb gyilkosainak, köztük a világ legmérgesebb kígyói, halálos medúzái, szörnyű krokodiljai és méreggel teli pókjainak titkos... több»

Rendező: Martin Baker

Szereplők: Ant Neate

Nigel Marven: a vad Közép-Amerika
#7043

dokumentum

Csatlakozzunk a vadvilági felfedezőhöz, Nigel Marvenhez, amint átutazik a keskeny földnyelven Észak- és Dél-Amerika között, rendkívüli vadvilágra és szívmelengető történetekre... több»

Szereplők: Nigel Marven

Óriásponty
#7044

dokumentum

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Az emberek világszerte szeretnék kifogni a legnagyobb pontyot. Műsorunk házigazdája a pontyrajongó Ali Hamidi és két horgásztársa is pont erre törekszik különböző országokban. több»

10 kutyus és mi
#7045

dokumentum

A 10 kutyus és mi megragadja mind a káoszt, mind az örömöt, amit egy új kiskutya jelent, a szobatisztaságra neveléstől és az első sétáktól az álmatlan éjszakákig és az új... több»

Nagyvadak: az utolsó óriások
#7046

dokumentum | kaland

A biológus Patrick Aryee felkutatja a Föld legnagyobb állatait, hogy feltárja, miért számít a méret a természetben. Felkutatja, hogy az óriás állatok miért elengedhetetlen bolygónk... több»

Rendező: Sam Hodgson

Szereplők: Patrick Aryee

#7047

dokumentum | sci-fi | történelmi

Egy leleplező dokumentumfilm-sorozat az amerikai kormány titkos programjáról, amely az UFO-jelenséget vizsgálja. több»

Még több elsötétített arcú szemtanú beszél az eseményekről, nulla bizonyítékkal. Néhány szemtanú nyugdíjas, akik interjúkat és leírásokat adnak, de ismét nulla bizonyítékkal. Többnyire ugyanarról a témáról szóló korábbi dokumentumokban felidézett dolgok. Fos.
#7048

családi | vígjáték

Disney+

Ismerd meg Gabby Durant, az átlagos űrlény-bébiszitter lányt! több»

#7049

akció | animáció | sci-fi

Netflix

A japán különleges erők 9-es Részleg nevű osztagának egykori tagjaiból szervezett zsoldos egység szembesül a kimagasló intelligenciával és kivételes fizikai erővel rendelkező,... több»

#7050

dokumentum

Netflix

Egy Clevelandben élő nagyapáról váratlanul kiderül, hogy valójában náci háborús bűnös, aki őrként szolgált egy haláltáborban. több»

A második világháborús témák mindig közel álltak hozzám, így mikor feldobta a Netflix a sorozatot, úgy gondoltam, egy igazán érdekes történetet ismerhetek meg. Az alaptörténet igen egyszerűnek mondható, egy, az USA-ban letelepedett ukrán férfit azzal vádolnak meg, hogy ő... több»
Tinifőnök
#7051

NA Tinifőnök  (2013)

Egy hónapig a 16 éves Elinya osztja be a családja pénzét, hogy spórolhasson egy új rendszámtáblára. több»

Szereplők: Selam Hagos

Feltörekvő feltalálók
#7052

dokumentum

A Fehér Házban rendezett tudományos és technikai innovációs díjátadó keretében jelentette be a csatorna az „Esélyt a feltalálóknak” sorozatot, amely páratlan lehetőséget... több»

Egy óra...
#7053

NA Egy óra...  (2011)

zenés

TV-ben (Muzsika TV, csütörtök 01:33)

Töltsön egy órát celebjeinkkel a Muzsika TV műsorán! Magyar előadók legnépszerűbb slágereit gyűjtötte egy csokorba. Szeretettel várjuk Önöket a képernyők elé! több»

Ruff-Ruff, Tweet és Dave
#7054

animáció | családi

A sorozat főszereplői Ruff-Ruff, a kölyökkutya, aki mindig kiszagolja, ha lehet valami murisat csinálni; Tweet, a folyton trillázó, sárga pelyhes kismadár; és Dave, a különc és... több»

#7055

70 Deputy  (2020)

akció | dráma | krimi | western

Bill Holister igencsak elveszettnek érzi magát az egyik ülésen, ám váratlanul Los Angeles seriffi székében találja magát. több»

#7056

74 Levius  (2019)

animáció

Netflix

Miután szüleit elveszítette a háborúban, Levius nagybátyjához kerül, akinél teljesen új életet kezdhet.

Rendező: Keisuke Ide

Faházikós fiúk
#7057

dokumentum

Álmodott már valaha is arról, hogy házikót épít a kertjében, egy fa tetején? A Faházikós fiúk azaz Chris és James azért vannak, hogy valóra váltsák ezt az álmot! Feladatuk, hogy... több»

Alaszka szörnyei
#7058

valóságshow

Messze északon található egy 500.000 négyzetkilométeres terület, amit Alaszkaháromszögnek hívnak. A kis számú népességhez viszonyítva minden évben többen tűnnek el itt, mint... több»

A San Diegó-i állatkert
#7059

dokumentum

A sorozatban megismerhetjük a San Diegó-i Állatkert egységeit, különleges állatait, gondozóit és állatorvosait, valamint a finanszírozást segítő egyedülálló projektjeit. több»

Nagymacska-mesék
#7060

dokumentum

Jonathan Scott bemutatja a Marsh oroszlánfalka új generációjának tagjait, és a kenyai Maasai Mara rezervátum gepárdjainak és leopárdjainak életét. több»