Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Olaszország láthatatlan városai
#7161

dokumentum

Nápoly. Alexander Armstrong és Dr. Michael Scott felderítik a Vezúv mindig jelenlevő vulkánját, és elmerülnek a földalatti terek labirintusában, melyek segítettek felépíteni és... több»

Napóleon: az egyiptomi hadjárat
#7162

dokumentum

A hódítás. A direktórium parancsba adta Napóleonnak, hogy Egyiptom tartós megszállásával veszélyeztesse az angol érdekeket Indiában. Csakhogy az afrikai ország sok meglepetést... több»

I. Erzsébet és ellenségei
#7163

dokumentum

Harc a trónért. I. Erzsébet története viharos gyerekkorától drámai uralkodásának kezdetéig. Lily Cole alakítja a fiatal Erzsébet királynőt, James Oliver Wheatley pedig Thomas Seymourt. több»

#7164

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A politikai dinasztiák átka. A pakisztáni Bhutto-család és az indiai Nehru-Gandhi család politikai dinasztiáinak tragikus történetét gyakran hasonlítják az amerikai Kennedy-családéhoz. több»

Rönkházmánia
#7165

dokumentum

Faházmánia. Bobby és Laurena egyfajta faházgyűjtők lettek, és felkérik Charlie-t, hogy helyezze át az egyik szerkezetüket. A csapatnak régimódi kézimunkára kell hagyatkoznia, hogy... több»

Rendező: Tim Fenoglio

Áram & jég
#7166

dokumentum

TV-ben (Sony Movie Channel, csütörtök 01:33)

Bam Bam Neilson úgy hiszi, ő a legkeményebb elosztóhálózat-szerelő az államban, de a lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét az oszlopok kockázatos bontásával a veszélyes... több»

Rendező: Nicole Solomon

Szereplők: Mike New

Pyros: tűzzel festés
#7167

dokumentum

Deux-Montagnes és Montreál. Maude, Eric, Sebastien és Philippe segít brit barátaiknak összerakni egy igényes műsort a világ legnagyobb tűzijáték-versenyén: a L'International des Feux... több»

Öreg autó, nagy haszon
#7168

valóságshow

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Volvo 480. Gus úgy hiszi, hogy a ritka egyben drágát is jelent, és talál egy olyan különös Volvót, amiről Will alig hallott: a 480 ES-t. Csak egy gond van... olyan kereskedőé, aki... több»

Szereplők: Gus Gregory, Will Trickett

Vadregényes építmények(Építkezés a vadonban)
#7169

dokumentum

Egy rajongó faháza. A Cabin Kings csapata az eddigi legnagyobb építkezésével küszködik. Egy futballrajongó autóversenyzőnek építenek házat. több»

Épületóriások
#7170

dokumentum

Velencei vihargát. Velencét évente közel 100 áradás sújtja. Mérnökök hatalmas tengeri gátat építenek, amely megvédi majd a velencei lagúnát a dagályoktól, és megelőzik a... több»

Mozdonyszállítók
#7171

valóságshow

Óriás tehervonat. Zak és Alex küldetése, hogy két klasszikus gőzmozdonyt elszállítsanak az őszi gőzmozdony-gála egyik helyszínére. Ian és Jamie Rotterdam felé hajóznak, hogy... több»

Szakács a piacon
#7172

dokumentum

A műsorban bemutatott receptek egyszerűek, logikusan felépítettek, és a háziasszonyok számára is könnyen elsajátíthatók. A mindig friss és egészséges ételekhez az alapanyagokat... több»

Bill hétvégi lakomái
#7173

dokumentum

Bill Grangert senkinek sem kell bemutatni: a közismert ausztrál séf és étteremtulaj régi ismerőse a TV Paprika nézőinek. Sorozatában ezúttal rendhagyóbb recepteket mutat be a tőle... több»

Michael konyhája
#7174

Michael, a szakács, egyszerű ételeket készít, miközben rendhagyó alternatív trükköket mutat, melyeken keresztül új ízeket, módszereket és hozzávalókat fedezhetünk fel. A szakács... több»

Rendező: Adam Perry

Szereplők: Michael Smith

A séf kedvence
#7175

A világ legünnepeltebb szakácsai közül húszat kértünk meg, hogy készítsék el azt a négy ételt, amelyeknek mai önmagukat és sikereiket köszönhetik. A konyha óriásai bemutatják... több»

Egy sima, egy fordított
#7176

A nagy sikerű Egy sima, egy fordított című sorozatunk második évadában Gerti és Robi ismét fordulatokban gazdag menükkel készülnek. Megmutatják, hogy egy-egy jól ismert vagy egy... több»

Gordon Ramsay – Családi körben
#7177

Ez a melegszívű, szellemes és családcentrikus sorozat Gordon Ramsay egy egészen új oldalát tárja a nézők elé, mely a Ramsay család életének egy-egy napját követi nyomon, ahogy... több»

Martha Steawart – Sütivilág
#7178

Martha Stewart legjobb tippjeit és módszereit osztja meg a nézőkkel, bátorítva őket az ízletes desszertek és sütemények otthoni elkészítésére. Martha modern klasszikusai mellett... több»

Nápoly ízei David Roccoval
#7179

dokumentum

David Rocco Nápolyban járt: ez a világ egyik legrégebben lakott városa, amely igazi kincsesbánya az ínyencek és a megszállott utazók számára. Itt született a pizza és az eszpresszó,... több»

A világ késsel-villával
#7180

dokumentum

A világ késsel-villával című sorozatunkban Kapusi Gerti és Bede Róbert további gasztronómiai utazásokra indul, minden részben egy-egy ország gasztronómiai különlegességét hozza el... több»