Sorozatok

Új sorozat adatlapok

MTv 100% Music
#7181

zenés

Zárd ki a külvilágot és engedd, hogy a legjobb számok kikapcsoljanak! Csak Te és a zene. több»

MTv Chart Show
#7183

zenés

Az MTV saját toplistája, ahová csak a legjobb számok kerülhetnek be! Nézd meg ezen a héten ki kerül az első helyre! több»

MTv Breakfast Club
#7184

Csatlakozz hozzánk és hallgassuk meg együtt a legfrissebb slágereket! több»

Bolhapiaci kincskeresők
#7185

dokumentum

A kincsvadászat folytatódik! Három brit amatőr kap lehetőséget a megmérettetésre: adott összegből kell ígéretes régiségeket vásárolniuk elbűvölő francia bolhapiacokon, majd... több»

#7186

82 Snoopy az űrben  (2019)

(2)

animáció | családi | vígjáték

Apple TV+

Snoopy már nagyon régóta arról álmodik, hogy kijut a világűrbe, ez a vágya pedig rövidesen meg is valósul. több»

Frissítően jó, nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom, hihetetlen, hogy manapság ilyen is születhet.
Apró falatok Hugh-val
#7187

dokumentum

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. Ebben a... több»

Liliputi házikók
#7188

dokumentum

Netflix

A sorozat bemutatja Amerika lekompaktabb házait, ahol az átgondolt tervezésnek és ügyes kialakításnak köszönhetően teljes családok élnek kényelemben és békében egy fedél alatt. A... több»

Az élet lakáshitel nélkül
#7189

dokumentum

A műsorvezető – foglalkozását tekintve ingatlan szakértő – olyan embereket keres fel, akik egészen rendhagyó otthonokat építenek maguknak, miközben egyetlen cél lebeg a szemük... több»

Régi házak, új otthonok
#7190

dokumentum

Bármilyen korszakból származzon házunk, és bármilyen stílust kedvelünk, George Clarke építész bemutatja azokat a tervezési szabályokat, melyek segítségével megvalósíthatjuk... több»

Luxusotthonok
#7191

dokumentum

Előfordult már, hogy egy-egy fényűző házat vagy tekintélyes kúriát rejtő szép, nagy kapu mellett elhaladva kíváncsian arra gondoltunk, vajon mi lehet belül? Nos, nem kell többé... több»

Rendező: Gary Takle

Szereplők: Ron Ringo, Bessie Kay, Gary Takle

Green Team
#7192

NA Green Team  (2012)

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

A Green Team visszatér! A Kerti Szupercsapat idén nézők és hírességek kertjében, lakásában kreál egy-egy páratlan zöld-kompozíciót, melynek készítését a már megszokott... több»

A kertész kertje
#7193

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Monty Don és társai adásról adásra praktikus kertészeti tanácsokkal és inspiráló ötletekkel szolgálnak, melyekből a kertészkedéssel ismerkedők és a profik egyaránt ihletet... több»

Venni vagy nem venni
#7194

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Csatlakozzunk a Scott testvérekhez, Jonathanhez és Drewhoz, akik sorozatukban lakástulajdonosoknak segítenek feljebb lépni az ingatlanvagyon-ranglétrán. Most egyszerre lehetünk tanúi két... több»

Nagy ötletek kis kertekhez
#7195

dokumentum

A Spektrum Home jól ismert kertszakértője, Monty Don ezúttal lelkes amatőr kertészekhez látogat, aki mind azon fáradozak, hogy azt a taplalatnyi földet, ami jutott nekik, álmaik zöld... több»

Rendező: Giulia Clark

Szereplők: Monty Don

A kutyák titkos élete
#7196

dokumentum

Kivételes kapcsolat van a kutyák és az emberek között – közelebb állnak hozzánk, mint bármelyik más élőlény a Földön. De mi teszi ezt a kapcsolatot ilyen különlegessé, honnan... több»

Rendező: Tom Peppiatt, Rob Neil

Szereplők: Martin Clunes

Díszek, csajok, satöbbi
#7197

dokumentum

Érdeklik a legújabb lakberendezési és design-trendek? Szereti otthonát saját kezűleg díszíteni? Szívesen megvalósítja kreatív ötleteit? Csatlakozzon most a Deko és a Díszek,... több»

Hugh mesterhármasa(Három éhes jóbarát)
#7198

dokumentum

Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. Ebben a... több»

A környék legszebb otthona
#7199

dokumentum

A sorozatból megtudhatjuk, hogy az átlagos háztulajdonosok mi mindenre képesek azért, hogy otthonuk kiemelkedjen a többi közül. Ezek a tulajdonosok annyira büszkék az eredményre, hogy... több»

Királygyilkosságok titkai
#7200

dokumentum | életrajzi | misztikus | történelmi

A Romanovok rejtélye. 1918 július 17-én, a kora reggeli órákban II. Miklós orosz cárt lekísérték egy jekatyerinburgi ház pincéjébe. Ott kivégzőosztag várt rá. több»