Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7261

89 For All Mankind  (2019)

(3)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A sorozat cselekménye arra próbál rámutatni, mi történne akkor, ha az űrverseny a mai napig sem érne véget. több»

Frissen néztem meg az eddigi három évadát ennek az izgalmas dráma/sci-fi sorozatnak. Váó… Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Sajnos minden eddigi hozzászóló elspoilerezte az első részét, én úgy kezdtem a sorozatnak, hogy nem tudtam, miről fog szólni, szuper lenne, ha... több»
#7262

83 Marianne  (2019)

(8) (1)

horror

Netflix

Emma híres íróként kénytelen hazatérni szülővárosába, mire rövidesen újra megjelenik az az ismeretlen nő, aki tizenöt évvel korábban is kísértette őt álmában. több»

Ma már nem egy hihetetlen kijelentés azt mondani, hogy a televíziózás és a streaming fénykorát éli (a tévézés inkább újra), és egyre jobb, minőségibb filmeket, sorozatokat készítenek. A mozi viszont lassú haldoklásba kezdett, ami személy szerint annyira azért nem hat meg, nem... több»
#7263

dráma | krimi

Tana French azonos című regénye alapján készült krimisorozat.

Háború a dzsungelben
#7264

dokumentum

A második világháború csendes-óceáni hadszínterén lezajlott dzsungelharcaitól a háború utáni konfliktusokig – beleértve a malajziai gerillaháborút, az indonéziai konfrontációt... több»

#7265

55 Sunnyside  (2019)

vígjáték

Garett Modi, városi tanácsos megpróbál segítséget nyújtani a bevándorlók számára.

#7266

71 Limetown  (2019)

krimi | misztikus | thriller

Lia Haddock, rádiós műsorvezető megpróbál fényt deríteni közel 300 ember váratlan eltűnésére, akik egy közös kísérletben vettek részt.

#7267

63 Pat, a kutya  (2017)

(3)

animáció | családi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Pat egy bájos kiskutya, akiben tombol a tenni akarás, és bármi is adódjon, mindig gazidja rendelkezésére áll, és nem ismer lehetetlent. A zseniális Pat cseppet sem ijesztő, de annál... több»

A műfajban azért van jobb, de egynek tökéletesen elmegy. Bár inkább az a fajta rajzfilm, ami helyett jobban örülnék, ha a gyerek kint játszana, és nem a tévét bámulná, mert sokat nem tanul belőle.
#7268

thriller

SkyShowtime

A Szovjetunió felbomlása (1989) után kibontakozó gazdasági és társadalmi folyamatok reménykedésre adnak okot a kelet-európai országoknak. Marie és Viktor is úgy gondolja, hogy 12 év... több»

A hidegháború végén, a bársonyos forradalom után járunk Csehszlovákiában, és ez adja a történet hátterét, mindez amolyan kémdrámában kerül megvalósításra. Szeretem az ebben a korszakban, a keleti blokk valamely országában játszódó sorozatokat, de ez nem lett a szívem... több»
#7269

74 This Close  (2018)

dráma

Kate és Michael, a két siket jóbarát kénytelen egyre több kihívással szembenézni az életében, amelyek kettejük kapcsolatát is próbára teszik. több»

#7270

83 Mi lenne, ha...?  (2021)

(4) (3)

akció | animáció | fantasy | kaland

Disney+

A Marvel képregényekből ismert gondolatkísérlet, amelynek alapötlete, hogy egymás számára két ismeretlen szuperhőst egy közös történetben láthatunk.

Hat epizód után még nem szórakoztatott egyik sem. A koncepció szörnyű. Nem érdekesek, hacsak nem vagy a Marvel képregények kőkemény rajongója. A többi alkalmi rajongónak is adjatok valamit. Unatkoztam mind a hat epizódon, amit eddig láttam, a hetedik pedig az, hogy mi lenne, ha... több»
Lenin
#7272

NA Lenin  (2014)

dokumentum

Egyesek úgy gondolják, Lenin erőszakos terrorista volt. Mások szerint politikai zseni. A Prager Tagblatt német liberális újság a 20. század egyik legbefolyásosabb alakjaként nevezi meg,... több»

#7273

90 Tequilabirodalom  (2019)

(5)

dráma

Netflix

Egy milliárdos tequila mágnás befolyása egyre csak növekszik, rövidesen azonban a mexikói drogkartellek világában találja magát. több»

Szerintem elég pontosan sikerült ábrázolniuk, hogy milyen lehet a mexikói élet és a mexikói hétköznapok: simán elhiszem, hogy a sorozat jól mutatja meg a társadalmi berendezkedéseket és bizonyos jelenségek elfogadottságát.
#7274

animáció

Négy barát története, akik egy gyerekeknek való vállalkozói iskolába járnak.

#7275

62 Jófiúk  (2019)

(4)

vígjáték

A mi kis falunk készítőinek új vígjátéksorozata. Főszerepben néhány mamlasz rendőr jelenik meg, akik nem állnak a helyzet magaslatán, ezért rendre megoldhatatlan bonyoldalmakba... több»

Nem olyan rossz ez gyerekek. Én sokat tudok rajta nevetni, jók a karakterek, jó hogy a család is be van vonva a storyba.
#7276

családi | dráma

Lillian és Grace testvérek, azonban kislánykorukban árvaházban éltek, és egy időre elszakadtak egymástól. Most azonban közösen nyitottak egy árvaházat, amit kevés pénzből... több»

#7277

animáció | vígjáték

Netflix

Az ártatlan, határtalan kíváncsisággal megáldott kis tipegő kalandjai egy indiai kisvárosban. 

#7278

animáció | sci-fi | zenés

Netflix

Két, nagyon eltérő háttérrel rendelkező lány megtalálja a közös hangot a szenvedélyüknek, a zenének köszönhetően, és ha együtt vannak, semmi nem állhat az útjukba.

#7279

77 Az A-lista  (2018)

thriller

Netflix

Mia abban bízva érkezik az idillinek képzelt nyári táborba, hogy ő lesz a jövendőbeli "méhkirálynő". Az életre szóló kirándulás azonban csakhamar rémálommá válik.  több»

Magyarország, én szép hazám!
#7280

Műsoronként egy-egy várost, vagy éppen falut mutatunk be nézőinknek, ahol a település polgármestere kalauzolja műsorvezetőinket és rajtukkeresztül természetesen a nézőinket is.... több»

Szereplők: Nagy Réka