Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7281

67 Zöldhatár  (2019)

(1)

krimi | thriller

Netflix

Egy bogotai fiatal nyomozónő beleveti magát a dzsungel rengetegébe, hogy a helyiek idegeit borzoló nőgyilkosságokat vizsgálja. Amit talál, az a mágia, egy gonosz terv és saját eredete. több»

Lassúnak és vontatottnak találtam, a történetvezetését pedig körülményesnek. Csak azért kap 2 csillagot, mert értékelem a szép tájakat, ahol játszódik. Amúgy sajnos gyengécskére és érdektelenre sikerült.
#7282

81 Időbevándorlók  (2019)

(4) (2)

dráma | sci-fi

HBO Max | SkyShowtime

Az óceán felett észlelt fénysugarak titokzatos múltbéliek érzekését jelzik. Az őskorból, a normannok hódító hajáratainak korából és a 19. század utolsó éveiből megjelenő... több»

A soorzat remekül engyensúlyozik az abszurditás jó oldalán, vagyis még vicces, de már nem paródia, ami nagyon jól áll az egész sztorinak. Csak ajánlani tudom, bár nem a legeszesebb szórakozás, de mégis.
#7283

78 Lájkolva  (2019)

(4)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Szerelmi háromszög alakul ki egy keményen dolgozó lány és két fiú között. A helyzetet bonyolítja, amikor megjelenik egy applikáció, mely kijelzi, ha valakinek 10 méteren belül tetszel. több»

Rendező: Lee Na-Jeong

Szereplők: So-hyun Kim

Mostanság néztem meg másodszor a kedvenc koreai ifjúsági drámám a Love Alarm ( Lájkolva ) című sorozatot. Annyira aktuális volt az életemben minden mozzanata, a történetmesélése… Éreztem, hogy jó hatással lesz rám, ha újra megnézem, és így is lett. A „Love Alarm”... több»
Utazás az Európához
#7284

dokumentum

1906-ban Percival Lowell csillagász úgy vélte, hogy az általa a Mars felszínén megfigyelt rovásszerű képződmények mesterséges csatornák, melyeket egy szárazság sújtott... több»

#7285

69 Isten bárányai  (2019)

(3)

dráma

HBO Max

A három katolikus apáca – rendjük utolsó tagjai – a távoli szigeten, a világtól elzártan élnek. Alázatos életet élnek, imádkoznak, este pedig sötét tündérmeséket mesélnek... több»

Leginkább csak ennyi: "Nem volt rossz." A képi világ, a vizuális szimbolika nagyon erős, a történet egy erős közepes. A befejezés zavaróan giccses, bár utólag úgy gondolom szükségszerű volt. Egyébként egy feminista megváltástan a film (SPOILER: A férfi csak azáltal igazulhat... több»
#7286

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

A sorozat a New York Times Magazin egy rovatáról szól, melyben az olvasók kapcsolati tapasztalatokat oszthatnak meg, felfedezhetik a szerelmet és az emberi kapcsolatok erejét. több»

#7287

74 South Side  (2019)

vígjáték

Két frissen végzett főiskolás megpróbál előadóként befutni Chicago déli részén. több»

#7288

dokumentum

A lélegzetelállító CGI, videók és a világ legfontosabb asztronómiai leleteinek segítségével kapunk magyarázatot mindazon dolgok tudományos hátterére, melyet őseink a mitológiával... több»

#7289

dokumentum

TV-ben (Spíler2 TV, csütörtök 01:33)

Lehetséges, hogy az elme és a test egy rituálénak köszönhetően olyan rejtett erőkhöz kaphat hozzáférést, amelyeket nem tudunk megmagyarázni a hagyományos logika elveivel? több»

Szereplők: William Shatner

Látszik hogy a Discovery Science különböző rejtélyekről szóló műsoraira készítették válaszul, Shatnert pedig mindig jó látni.
Bűbáj sziget
#7290

animáció

Oscar és Süni első napja a táborban. Távol a szüleiktől Oscarnak és Süninek minden bátorságát össze kell szedniük, hogy megoldják egy varázslatos tábor titkait, ahol a... több»

A félelem hatalma
#7291

dokumentum

A National Geographic 2005-ben megrázó dokumentumfilmet mutatott be az MS-13 nevű – pályafutását „egyszerű” Los-Angeles-i utcai bandaként kezdő – gangről, melyet ma már sokan a... több»

#7292

akció | krimi

Netflix

Az utolsó Wu Assassin kiválasztott egy új harcos, akinek meg kell szereznie az ősi triád erejét, és elhozni a békét San Fransisco kínai negyedébe. több»

Kai /Iko Uwais/ San Francisco kínai negyedének egy szakácsaként egy misztikus erő birtokába kerül, s egy világmegmentő küldetésben ezer szerzetes erejével felvértezve kell Wu Assassinként legyőznie az öt elem harcosait, mielőtt azok elhoznák a Föld pusztulását. Ezt a sablonos... több»
#7293

animáció

Az emberi civilizáció hajnalán néhány barát feltalálja az emberiség nagy (jó és rossz) vívmányait.

#7294

47 Pandora  (2019)

akció | dráma | sci-fi

A távoli jövőben egy nő, aki mindent elveszített, új értelmet talál az életében azzal, hogy jelentkezik egy űrkutatási programba, hogy csatlakozzon azokhoz, akik megvédik a Földet... több»

#7295

dokumentum

Netflix | TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

Ritka betegségekre és azok kezelésére fókuszáló orvosi mini-sorozat. több»

#7296

69 Nagy Katalin  (2019)

(2)

dráma

HBO Max | SkyShowtime

A HBO/Sky négyrészes drámasorozata Nagy Katalin, a 18. századi Oroszországot nagyhatalmi pozícióba emelő cárnő uralkodásának kései szakaszára összpontosít. Hangsúlyos szerepet kap... több»

Minden szempontból grandiózus történelmi dráma a világ egyik leghatalmasabb uralkodónőjéről. Szenvedélyes, megkapó, nem mindennapi történet, mely könnyedén magával ragadja nézőjét. Helen Mirren csak úgy sziporkázik a főszerepben, számára talán ez egyfajta jutalomjáték is... több»
#7297

90 Given  (2019)

(2) (1)

animáció | dráma | romantikus | zenés

Az akkordtól életre kelt a berozsdásodott levegő, és dobhártyáink finoman rezegtek. Ebben a pillanatban megszületett a zenénk. több»

Nagyon szerettem az animét. Érzelmileg megható sorozat, biztosan megríkat. Mafuyu jellemfejlődése egyszerűen nagyszerű utazás volt. Szerintem feltétlenül nézzétek meg ezt az animét, annyira megéri!
#7298

akció | dráma | sci-fi | thriller

Netflix

Hét év telt el azóta, hogy a világ egy hatalmas gleccserré változott. A természeti katasztrófák sorozatát átvészelő kisebb tömeg a Snowpiercer nevű vonaton húzta meg magát, amely... több»

Már a film is nagyon tetszett, kíváncsi voltam, a sorozatban hogy fognak "eloszlani" a történések, meddig fogja fenntartani az érdeklődést. Egyelőre azt kell mondjam, engem megvett. Izgalmas, látványos, folyamatosan újabb és újabb dolgokra derül fény. Remélem, ez így is marad a... több»
#7299

82 WandaVízió  (2021)

(14) (16)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+

A Bosszúállók: Végjáték eseményei után Wanda Maximoff és Vízió ideális külváros életet élnek Westview városában, miközben megpróbálják elrejteni az erejüket a kíváncsi... több»

Tetszett, hogy az évad első felében nem kapkodtak a sitcomepizódokkal, így a gyanús jelek sem záporoztak túl gyorsan. A zárás sajnos tipikus Marvel csihi-puhi lett, de Wanda karakterének elmélyítése miatt megérte megnézni.
#7300

akció | dráma | kaland | sci-fi

Disney+

Hat hónappal azután, hogy a Föld lakosságának fele visszatért a halálból, Sam Wilson az amerikai légierőnek dolgozik, és egy terrorista csoportot próbál megfékezni, akik elraboltak... több»

A Marvel első akciósorozata mondhatni tényleg hozta a kötelezőt, de azért voltak kifejezetten jó részei is. Gondolok itt Walker nagyon is emberi mivoltára, hogy tényleg szántak időt a karakter árnyalására. Ez éppen nem jellemző annyira a Marvelre, a filmjeikben inkább a... több»