Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7661

71 A 22-es csapdája  (2019)

(1)

akció | dráma | háborús | kaland | szatíra | thriller | vígjáték

HBO Max

Joseph Heller regényének limitált szériás feldolgozása. A történet John Yossarian kapitányra és pilótáira fókuszál a második világháború alatt. A bombázót irányító Yossarian... több»

A híres regény alapjain nyugvó sorozat jól tudja képviselni azt a hangulatot és azt a közönyösséget és zűrzavart amit a könyv nyújt. A szerepválasztás kicsit zavaró csak hiszen a könyv leírásai szerint nem mondhatni hogy sok egyezés vélhető fel néhány karakternél. Ezt... több»
Rögtön!
#7662

NA Rögtön!  (2000)

Vámos Miklós műsorában Lehoczky Zsuzsa, Garas Dezső és Haumann Péter színművészek, gyors észjárásukat és rögtönzési képességüket csillogtathatták meg. több»

Enchantimals - Mesék az erdő mélyéről
#7663

kaland

Ezek a szeretni való fiatal lányok különleges baráti kapcsolatot ápolnak kiskedvenceikkel, akikkel több közös vonásuk is van. Varázslatos világ az otthonuk, amelynek minden apró... több»

#7664

vígjáték

Alan remek lehetőséget kap, amikor ideiglenesen a This Time geiyk műsorvezetője lehet - de ki tudja használni, ami csak úgy az ölébe pottyant? több»

#7665

akció | dráma | krimi | thriller | vígjáték

A Bad Boys filmek spin-off sorozata, főszerepben Sydney Burnett ügynökkel.  több»

A Franco-diktatúra
#7666

dokumentum

Francisco Francót az európai történelem egyik legbrutálisabb diktátoraként tartják számon. Spanyolország máig magán viseli zsarnokságának nyomait. A Generalissimo személyét azonban... több»

Ifjú mítoszrombolók
#7667

A csapat azt vizsgálja, lehet-e működő ejtőernyőt készíteni szigetelőszalagból. Kipróbálják azt is, hogy a szigetelőszalagból készült kerékabroncs helyettesítheti-e az autógumit. több»

#7668

dokumentum | vígjáték

Netflix

A legendás komédiaíró és rendező, Larry Charles közbeutazza a világot, hogy a legváratlanabb, legveszélyesebb és legmeglepőbb helyszíneken keresse a humort.   több»

Kerekek és lépések
#7669

dokumentum

"A fél országot bemutató első két sorozat Másfélmillió lépés Magyarországon (1979),...és még egymillió lépés (1986) sikere után elhatároztuk, hogy egy kerékpáros és egy... több»

Rendező: Gyenes Károly

Egy tálnyi varázslat
#7670

Ez az egyszerű és nagyszerű ízek szerelmeseinek szóló gasztro-sorozat, amely bemutatja a reformkonyha alaptételeit. Eközben azonban egyéni és kreatív megoldásokra ösztönöz.... több»

Rendező: Dale Stevens

Szereplők: Lindsay Cameron Wilson

#7671

dokumentum

A dokumentumfilm Hae Min Lee diák 1999-es baltimore-i meggyilkolását, majd volt barátjának, Adnan Syednek az elítélését dolgozza fel. A középiskolás Adnan Syed ügye nemzetközi... több»

Az első epizód kissé lassú volt, viszont a második epizód sokkal jobb, jobb a tempó és szerepel az összes ellentmondásos információ, ami ezt az ügyet olyan rejtélyessé teszi.
#7672

romantikus

Netflix

Hat szingli keresi az igazit 5 vakrandin - és az a céljuk, hogy kiválasszák azt, ami megér egy második felvonást.  több»

#7673

akció | dráma | krimi

A sorozat egy különleges terroristaellenes egység mindennapjait követi nyomon.

#7674

akció | animáció | fantasy | háborús

Mivel megsértette Istent, az arrogáns japán üzletembernek halála pillanatában büntetésből újra kell születnie egy alternatív dimenzióban. Új életében egy 9 éves kislány lesz, aki... több»

#7675

akció | animáció | fantasy | thriller

Netflix

Az ősidők óta szólnak legendák az erdőkben portyázó, emberhúsra éhező démonokról és rajuk vadászó démongyilkosokról. A fiatal Tanjirou számára ezek a legendák egy nap... több»

#7676

73 Shrill  (2019)

vígjáték

Egy nő szeretné megváltoztatni az életét, de ehhez nem szeretné megváltoztatni a testét. Úgy keres új utakat, hogy közben megpróbál önmaga maradni. több»

#7677

84 Város a hegyen  (2019)

(3)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Az 1990-es évek Bostonjában eluralkodott a bűn és a korrupció. Az erőszakos bűnözők Mekkájává válik a város, ahol a rendfenntartó szervek rendre elfordítják a fejüket, hogy ki... több»

Ebben a sorozatban azt kapod, amit vársz, főleg, ha az előzetest megnézted. A kivitelezés is jó. Ha szereted az ilyen típusú dolgokat, tetszeni fog. Ha esetleg láttad a Tolvajok városa (The Town) filmet, és tetszett, akkor ez is tetszeni fog.
#7678

78 Futóhomok  (2019)

(3)

dráma

Netflix

Maja egy stockholmi diák, aki tárgyaláson találja magát gyilkosságért egy, az iskolájában történt tragédia után. A helyzet csak tovább súlyosbodik, miután új információk... több»

Az alapsztori faék egyszerűségű: tudjuk, ki lőtt, ő nem is vitatja. Csak a vád másképpen látja, mint a szándékosságot tagadó tettes. Pici "12 dühös ember"-hatás is érezhető, bár itt nincsenek esküdtek, a kétség végig jelen van. Amiért nekem kevésbé tetszett, az a... több»
Titkosítás feloldva: Amerikai kémek ismeretlen történetei
#7679

thriller

A kémsorozat olyan titkos hírszerzési akciókat leplez le, melyeket az Egyesült Államok hajtott végre saját területén és a világ különböző országaiban. Minden epizód egy-egy... több»

#7680

romantikus

Netflix

Cha Eun Ho sikeres író és szerkesztő az egyik könyvkiadónál. Az élete azonban teljesen megváltozik, miután találkozik egykori szerelmével, aki egyeülálló anyukaként neveli gyermekét. több»

Hiába, a koreai filmek világa valami egészen egyedi. Míg - talán - úgy érezhetjük, hogy az amerikai szuperprodukciók egysíkúak és fantáziátlanok, addig a koreai filmek egyediek (még akkor is, ha vannak benne megszokott, már-már kötelező elemek is vagy egy amerikai film... több»