Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#7941

animáció

Detti és kis kutyusa Drót szörfözni mennek Danival és Dórival a vízhez. Amíg Detti készülődik, Dani és Dóri már a vizet hasítja a remek szörfdeszkákkal. A szélcsend azonban... több»

Rendező: Heim István

#7942

vígjáték

Netflix

Justin Willman bűvésztrükk sorában ejti ámulatba az utca emberét. A sorozat harmadik évada május 15-től a Netflixen. több»

#7943

thriller

Netflix

Egy fiatal fekete lány úgy menekül meg a ruandai népirtás elől, hogy örökbefogadja egy világlátott brit ügyvédnő. Amikor fogadott anyja az afrikai milícia egyik vezetőjét akarja... több»

#7944

dráma | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy közeli barátjuk váratlan halála rádöbbent egy társaságot, hogy ideje teljes életet élni. több»

Ázsia ízei
#7945

valóságshow

Indonézia kulturális sokszínűsége konyhájának izgalmas szín-, illat- és ízvilágában is megmutatkozik. Jáva szultánjainak és Bali királyainak gazdagsága és különcsége jó... több»

#7946

91 Testőr  (2018)

(2)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Miután egy veterán segített elhárítani egy terrortámadást, megbízzák annak a politikusnak a védelmével, aki egykor fő támogatója volt a háborúnak, melyben ő is harcolt.  több»

Minden idők egyik legintenzívebben kezdő sorozatával van dolgunk, amely később sem hagy alább egy cseppet sem. Persze jó színészekkel, kitűnő forgatókönyvvel, frankó sztorival, izgalmas és bevállalós jelenetekkel és képsorokkal könnyű ekkora sikert elérni, de ez mögött... több»
#7947

75 Mondj egy mesét  (2018)

(6) (1)

thriller

HBO Max

A thrillersorozat olyan, sokak által ismert meséket mutat be borzongató köntösbe bújtatva, mint a Szépség és a Szörnyeteg, Csipkerózsika, Hamupipőke. A mesebeli királylányok... több»

Több szálon futó történet. Picit lassan indult be, de a utána izgalmasra fordult a sorozat. A szeretett ember elvesztése megengedi-e hogy erkölcsi normákat átléphrtünk-e.
#7948

81 Mr Inbetween  (2018)

(1)

dráma | krimi

Ray Shoesmith egyszerre próbál meg jó apa, exférj, társ és legjobb barát lenni a modern időkben - és egy kicsit bonyolítja a helyzetet, ha az ember még jó bűnöző is akar lenni.  több»

Zseniális darab, brutálisan jó befejezéssel. Egészen hihetetlen, hogy Scott Ryan nulla perces színészként szerepelt a sorozatban, és mégis, már a nyitó jelenetben lenyűgözi a nézőt egyedi stílusa. Csak ajánlani tudom!
#7949

dokumentum

Híres angolok utaznak el Indiába, hogy utánajárjanak a kérdésnek: vajon ott jobb nyugdíjasnak lenni, mint Angliában? több»

A technika ereje
#7950

dokumentum

Egy remek új sorozat a műszaki tudományokról, mérnöki újításról, felfedezésről és konfliktusról. Megtudjuk, hogy földön, vízen és levegőben mely technológiai újítások voltak... több»

Joshi, a legjobb barát Élőben
#7951

Élőben várja a nézők hívásait új műsorában Joshi Bharat - aki meghívott szakértőivel és sztárvendégeivel fejti meg a lélek titkait! Vadonatúj, interaktív műsort indít a FEM3... több»

Hitler végórái: Normandiától Berlinig
#7952

dokumentum | háborús | történelmi

A szövetségeseknek a tervek szerint már a partraszállás napján el kellett volna foglalniuk Caent, ám a város még egy hónappal később is német kézen volt, 860 ezer szövetséges... több»

#7953

63 Castaways  (2018)

A szereplőknek egy távoli szigeten kell túlélniük a szigeten fellelhető alapanyagok segítségével. több»

#7954

84 Spencer  (2018)

(3)

dráma | sportfilm

HBO Max

Spencer James a South Crenshaw középiskola egyik prominens diákja és tehetséges focista. A Beverly Hills gimnázium edzője át akarja csábítani saját csapatába, amit édesanyja és Coop,... több»

Ez a sorozat pont az a sorozat, amit kb előre le lehet írni, ha ismerjük az alapsztorit, vagyis nincs ebben semmi meglepő fordulat az előre kiszámítható meglepő fordulatokon kívül - annyi viszont mégsem gáz, mert egész kreatívan teszi ezeket meg.
#7955

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi

A sorozat szereplői a DC univerzum hősnői és antihősnői, akik diákként a Szuperhős Gimnáziumban tanulják, hogy miként tudják használni erejüket, hogy egy nap valóban nagy... több»

#7956

animáció | fantasy | horror

Az animációs sorozat középpontjában John Constantine, a természetfeletti képességekkel rendelkező detektív kalandjai állnak. több»

#7957

32 Fekete tó  (2016)

(2)

horror | thriller

HBO Max

A fiatal és törekvő Johant baljós történések kerítik hatalmukba, amikor meglátogatja az elhagyatott Fekete tó síparadicsomot, ahol egy szörnyű bűncselekmény történt. A hely... több»

Sokszor úgy éreztem a karakterek úgy vannak kitalálva, hogy a lehető leghülyébben reagáljanak a helyzetekre és azt tegyék, amit semmiképpen sem kellene és ez idegesítő.
A 21. század selyemútja
#7958

dokumentum

A kínai Yiwu kis túlzással egy gigantikus piac, ahol a nemzetközi kereskedelmi zónában 75 ezernél is több bolt kínálja a legkülönfélébb „Made in China” feliratú termékeket. Nem... több»

Kamu, nem kamu
#7959

dokumentum

Ön mindent elhisz, amit az interneten lát? A sorozat a közösségi oldalak legsokkolóbb, milliók által megtekintett videóiról rántja le a leplet. Az elemzők a kriminalisztika... több»

Szereplők: Angus Deayton, Frankie Vu

#7960

82 Homecoming  (2018)

(2)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

A Homecoming egy pszichológiai thriller, amely Heidi Bergman (Julia Roberts) szociális munkáson és Walter Cruz (Stephan James) veteránon keresztül mutatja be a háborúból visszatérő... több»

Nagyon lassú a tempója és a zene szerintem nem passzol. Csinálhattak volna belőle egy hosszabb filmet sorozat helyett.