Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Az Alpok szimfóniája
#7961

dokumentum

Egyszer réges-régen két tektonikus lemez útjai keresztezték egymást. Amikor találkoztak, új világ született. Egy birodalom, közel az éghez:az Alpok. Az ember átformálta a hegység... több»

Király, mindenkinek ajánlott! Sok-sok "hollivudi" film látványa elbújhat mellette...
Műhely a világ végén
#7962

Carney Joe olyan hordozható kabint szeretne, amely megvédi az Északi-sarkkör fagyos éjszakáin is. Todd és Clint egy régi repülőgéptörzset alakít át túlélőkabinná.     több»

#7963

54 Kemping  (2018)

vígjáték

HBO Max

Kathryn (Jennifer Garner) és Walt (David Tennant) egy kellemes hétvégi kempingezés keretében ünnepelnék meg a férfi negyvenötödik születésnapját. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor... több»

#7964

dráma

Az Age of Beauty egy olyan társaságot mutat be, akik egy családi tulajdonban levő szépségszalont vezetnek. A sorozat betekintést nyújt abba, miként boldogulnak az élet különböző... több»

Got Talent a világ körül
#7965

vígjáték

A világ összes országában csak úgy hemzsegnek a zsenik, a tehetségek és a hírnévre vágyók. Több évbe telne, mire minden jelentkező produkciójának a végére érnénk. A sorozat... több»

#7966

animáció | krimi | vígjáték

Netflix

A Paradise P.D. egy kisvárosi rendőrőrs mindennapjait követi nyomon, ahol zsarunak teljesen alkalmatlan személyek dolgoznak, ezért rengeteg furcsa kalandba és érdekes, vicces szituációba... több»

Nagyon vicces, de az biztos, hogy nem mindenkinek ajánlanám. Vannak nagyon durva poénok és látható, hogy a sorozat készítői nem törődnek azzal, kit sérthetnek meg. Érzékenyebbek kerüljék.
Brian Johnson autócsodái(Metál - Autócsodák Brian Johnsonnal)
#7967

dokumentum

Amikor éppen nem az AC/DC-vel turnézik, a banda énekese, Brian Johnson általában a sportkocsija volánja mögött ül. Korábban versenyeken is részt vett a világ minden táján, most pedig... több»

#7968

61 The First  (2018)

dráma | sci-fi

A sorozat az első emberi küldetést követi a Marsra, miközben bemutatja azokat a kihívásokat, amelyekkel a bolgyóközi gyarmatosítás során kell az emberiségnak szembesülnie. A... több»

#7969

dokumentum

A sorozat az ópiumszármazékok által előidézett egészségügyi vészhelyzetet mutatja be. több»

Rendező: Harry Wiland

Szereplők: Ed Harris

#7970

dokumentum

A sorozat feltérképezi az évtizedet, amely a Facebook-ot, az iPhone-t és más kulturális és politikai mérföldköveket adott nekünk. több»

#7971

akció | dráma

Két ember története, akik nem pontosan azok, amilyennek tűnnek. Meghitt és ideális kapcsolatuk lehet, hogy nem teljesen a sors munkája, amikor pedig az igazság kiderül, szembe kell... több»

Rendező: Kang Woo

Szereplők: Woo Suk Tak, Seung Ho Yeon

Hyper Evolution: Rise of the Robots
#7972

dokumentum

Találkozzon a világ vezető robotgyártóival, az úttörő gépekkel, amelyek a robot jellegű legfontosabb evolúciós ugrásokat és a legfejlettebb továbbfejlesztéseit hogyan érték el,... több»

Rendező: Matt Cottingham

Szereplők: Ben Garrod, Danielle George

Alkotóház
#7973

NA Alkotóház  (2002)

A kortárs magyar irodalom alkotói és műveik. Mai vendég: Rakovszky Zsuzsa, Orbán János Dénes és Háy János. Szereplők: Cserna Antal, Fesztbaum Béla, Kamarás Iván, Lengyel Ferenc,... több»

Rendező: Zilahy Tamás

Az Univerzum
#7974

dokumentum

A sorozat számítógépes technológiával mutatja be a világegyetemet az interjúkban pedig csillagászok űrkutatók asztrofizikusok mesélnek az Univerzumról. több»

A szerelem nevében
#7975

dráma | romantikus

A szerelem nevében a régi vidéki Mexikó értékeinek és hagyományainak érzékletes bemutatásával, hatalmas belső érzelmi viharok és érdekellentétek ábrázolásával meséli el két... több»

#7976

91 A sárkányherceg  (2018)

(3)

animáció | családi | fantasy

Netflix

Két fiatal herceg összebarátkozik a megölésükre küldött harcossal, így együtt néznek szembe a hatalmas kihívással, hogy békét hozzanak a Földre.  több»

Ha szeretted a Gyűrűk urát, rajongsz a Trónok harcáért és az Avatár - Az utolsó léghajlító sem áll távol tőled, akkor ez a neked való sorozat. A történet szerint Xadia, a csodák és varázslatok földje, valaha egy földrész volt és a mágiának csak 6 forrása volt: a Nap, a... több»
#7977

67 Origin  (2018)

(1)

horror | sci-fi

Egy űrhajó egy távoli bolygó felé tart, fedélzetén egy csapat idegennel, akik a túlélésért küzdenek.  több»

Kár, hogy nem lett folytatása, nekem nagyon bejött.
A II. világháború
#7978

dokumentum

A II. világháború legvéresebb olaszországi csatáját 1943 decemberében vívták az abruzzói Ortonában. A tengerparti kisvárosban a kanadai és a német katonák öldöklő küzdelmet... több»

#7979

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

A sorozat a valós életben az amerikai légierő által szponzorált UFO észleléssel kapcsolatos jelenségekről és nyomozásokról szól 1947-70 között. több»

Nem rossz, de a filmben szereplő professzor maga sosem látott ufót, csak tanulmányozta az eseteket. Ez a sorozat nem csak az idegenekről szól, hanem azt is jól bemutatja, a kormányoknak miért is kell valójában eltusolni ezeket az ügyeket. Azonban a szellem már rég kiszabadult a... több»
#7980

vígjáték | zenés

Netflix

Egy legendás rapper felesége önálló zenei karrierbe kezd - ám ennek elsősorban a családi és magánélete látja kárát.  több»