Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#8061

vígjáték

Egy évtized után visszatér a televíziózás világába a polgárpukkasztó filmjeiről ismert Sacha Baron Cohen. Vadonatúj, botrányszagú sorozata ismert, ill. ismeretlen embereket mutat be... több»

Az utolsó édenkertek
#8062

dokumentum

Horvátország igazi ékköve az Adriai-tengernek. Partvidéke gazdag kultúrával, lenyűgöző tájakkal és csodás szépséggel büszkélkedhet. Ezen okok miatt a balkáni ország már akkor... több»

Kicsit felszínes és túlzsúfolt dokumentumfilm Horvátországról, szerintem sokkal többet mondott volna ez a produkció, ha egy bevezető után kiválasztanak pl. néhány fontosabb települést, és azt alaposabban bemutatják. Így viszont sok esetben csak legfeljebb pár mondatot kapunk... több»
#8063

dráma | krimi

Egy fiatal írót azzal vádolnak hogy megölte a 15 éves Nola Kellergant, aki eltűnt egy évvel korábban. több»

Elég gyenge történet, mát-már unalmas.. Az utolsó epizódok felé már nem is érdekelt igazán mi történt..
#8064

dráma | misztikus

Fauna Hodel egy fiatal lány Reno külvárosából. A lány megtudja, hogy születésekor örökbe adták, ám azt nem, hogy pontosan honnan származik. Egy nap viszont olyan felfedezést tesz,... több»

Izzó feszültségű dráma, amely képes teljesen a hatása alá vonni a nézőt. Fauna Hodel története megrázó, tragikus és sötét titkok sorozata, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A történet súlyát még inkább fokozzák a stáblistába bevágott képek a sorozat alapjául... több»
#8065

72 A telhetetlen  (2018)

(5)

dráma | szatíra | thriller | vígjáték

Netflix

Egy sokat piszkált kamaszlány kegyetlen bosszút szeretne állni mindenkin, aki valaha bántotta. több»

Nem is tudom hol kezdjem, nehéz szavakba önteni a véleményemet erről a sorozatról azt tudom, hogy kapott már hideget meleget is, de főként negatívumot a sorozat, de én akkor is imádom. Egybe daráltam le nem is tudtam abbahagyni, elég nehéz lenne unatkozni közben valaki mindig... több»
Vitorlászok
#8066

dokumentum | valóságshow

Sokan hiszik hozzáférhetetlennek a tengeri vitorlázást. Kétségtelen, hogy nem a legelterjedtebb sportok közé tartozik, s ahhoz, hogy belevágjunk egy nagy adag ambíción kívül azért... több»

#8067

68 Red Rock  (2015)

dráma | krimi

A dublini Garda rendőrállomás mozglmas hétköznapjairól szóló sorozat.  több»

#8068

84 Making It  (2018)

vígjáték

Amy Poehler és Nick Offerman olyan kézműves sorozatot szerveznek, ahol hihetetlenül tehetséges emberek találkoznak egy barátságos verseny keretei között. több»

A legkeményebb meló
#8069

Tim Kennedy a berepülő pilóták életveszélyes munkájával ismerkedik, a nehézségi gyorsulás elviselésétől a katapultáláson át egészen a lángoló gépből való menekülésig. több»

Rendező: Clint Lealos

Szereplők: Tim Kennedy

#8070

dokumentum

A műsor Julie Walters tengerpartok iránti szerelmére épült. Minden egyes epizódban Julie Walters öt napig utazott a part menti vasúttal, miközben felfedezheti a helyi tájakat és... több»

Szereplők: Julie Walters

A varázsvetítő
#8071

animáció

Kate kistestvére Mike legszívesebben mindig csak a videojátékával játszana, de a nővére esténként inkább meséket nézne vele egy diavetítő segítségével. Minden epizódban egy-egy... több»

Wissper
#8072

58 Wissper  (2015)

animáció

Wissper egy olyan kislány, aki beszélgetni tud az állatokkal és ha hívják, ott terem és segít nekik a bajban. Ebben a részben a pingvinekhez megy, ahol Gertie és Otis segítségével... több»

#8073

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

A sorozat betekintést enged az egyik legnagyobb sportesemény kulisszái mögé, a Tour de France világába. Hannah Grant az ausztrál csapatnak készít energiadús ételeket, Matthew White... több»

#8074

dráma

Joanna Hanley sikeres ügyvédként dolgozik. Egyik ügyének kapcsán azonban vissza kell térnie szülővárosába, Millwoodba. Egy gyógyszeripari cég kéri fel, hogy képviselje az... több»

Itália láthatatlan városai
#8075

dokumentum

A legújabb 3D-technológia alkalmazásával fény derül Nápoly 2500 éves történetének rejtett titkaira. Földalatti folyosók és terek labirintusa tárul fel a város utcái alatt, egy... több»

#8076

animáció

Netflix

Luna Petunia egy kislány, aki egy nap új barátokat kap a születésnapjára. Karoo, Bibi és Sammy első pillantásra egyszerű játékoknak tűnnek. Ám valójában ennél sokkal több van... több»

#8077

vígjáték

HBO Max

Terence Nance művészészetébe különböző elemeket használ fel, különböző műfajokból. Sorozata izgalmasan reflektál a mai amerikai médiára.  több»

Rest in Power: The Trayvon Martin Story
#8078

dokumentum

A dokumentumfilm egy mélyreható pillantást vet a Trayvon Martin 2012-es lövöldözésének eredetére és következményeire, majd George Zimmerman későbbi tárgyalására, amely nemzeti... több»

#8079

animáció | családi | fantasy | sci-fi | vígjáték

Az animációs sorozat cselekménye a Home című film eseményei után zajlik, a Föld újonnan összevont humán és idegen kultúrájának megteremtésével kezdődik. A történet a... több»

#8080

83 Lodge 49  (2018)

dráma | vígjáték

Dudot a sors a Lodge 49 peremére sodorja, ahol olcsó sört és furcsa filozófia fogadja.  több»