Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#8081

vígjáték

Netflix

Egy gazdag mátriárka megpróbálja fenntartani a család előkelő látszatát annak ellenére, hogy a házvezetőnő kiteregette a családi szennyest.  több»

Elég őrült az egész, nem tudtam eldönteni, hogy parodizálni próbálja a tévésorozatokat, vagy csupán egy újabb másolat. Mindenesetre egy igazi szósz lett belőle pletykákkal, intrikákkal, szeretőkkel, szegényekkel és gazdagokkal. Nem nyűgözött le, de egyszer elszórakozik rajta... több»
Vinnie Jones: Az orosz meló
#8082

dokumentum

Hogyan lehet megvédeni Oroszországban egy milliomos szépségkirálynőt és egy milliárdos popsztárt az emberrablóktól? Melyek a személyi védelem mesterfogásai, és hogyan zajlik a munka... több»

Mennyit ér az autóm?
#8083

Dennis Pittsenbarger az Egyesült Államokat járja, és régi autókra vadászik. Oldtimerektől régi hotrod alvázakig számos kincs rejtőzhet szerte az országban, amely egy vagyont érhet. több»

#8084

animáció | családi | dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Három kamasz egy furcsa világban tér magához, Mialatt megpróbálnak rájönni, miért kerültek oda ahová, az életbenmaradásért is küzdeniük kell.  A Netflix animációs sorozatának... több»

#8085

zenés

Tehetségkutató showműsor, amelyben a négy döntőst hetente új versenyzők hívják ki.

#8086

dokumentum

A sorozat az amerikai igazságszolgáltatási rendszer faji igazságtalanságaira vonatkozó eseteket tár fel . Ahelyett, hogy a negatív szempontokra koncentrálna, a műsor elmeséli azoknak az... több»

Unapologetic with Aisha Tyler
#8087

Aisha Tyler által vezetett talk-show, amely a "Dietland" sorozat kiegészítéseként aktuális női-központú kérdéseket vitat meg.

#8088

családi | dráma | romantikus | vígjáték

Rhyme és barátai - együttes nevük a The Chicken Girls - örökké együtt táncolnak. De ebben az évben minden megváltozik.

#8089

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

A lefokozott, volt New yorki zsaru fiával, a végletekig őszinte és elkötelezett nyomozóval kényszerül együtt élni.  több»

Kody kalandjai
#8090

akció | animáció | családi | kaland

Mei születésnapja van és Kody egy szülinapi bulit szervez neki. A szülinapi tortának azonban váratlanul lába kél, ahogy a díszítésnek is. Ming és Baozi a tettesek, akik a zsákmányt... több»

Nagy-Britannia legjobb hobbiszakácsa
#8091

valóságshow

A főzőverseny, amely valóban kivételes szakácsok előtt tiszteleg. Mary Berry, az otthoni főzés királynője, Chris Bavin, az alapanyagok szakértője, Dan Doherty mesterszakács és... több»

#8092

89 Most nevess!  (2018)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max

Jeff (Jim Carrey) Mr. Pickles-ként a gyerekek kedvence, műsora a televíziós szórakoztatás márkanevévé vált. De amikor a családi élete romokban hever, hirtelen meginog alatta a talaj,... több»

A felénél tartok, elég depresszív, valószínűleg ezért is a nem túl rózsás értékelés nagy átlagban. Ráfért már egy komolyabb szerep Jim Carreyre, hogy kitörjön a mókamester szerepből, ilyen egy jó újrakezdés. Nekem nagyon bejön eddig, 10/10!
Árva angyal
#8093

dráma | romantikus

Marichuy egy angyali arcú, bájos lány, aki Anselmo atya árvaházában nevelkedik, miután az anyja kénytelen volt őt elhagyni. Édesanyja, Cecilia ugyanis egy nehéz sorsú nő, akit... több»

Focifenoménok
#8094

dokumentum | sportfilm

Könnyen előfordulhat, hogy a 2018-as oroszországi futball-világbajnokságon olyan játékosok döntenek majd el egy-egy fontos mérkőzést, akikről – fiatal koruk miatt – még hírből... több»

Kézikönyv az örök élethez
#8095

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A dokumentumsorozat középpontjában olyan vitatott eljárások, diéták és újraélesztett ősi gyógymódok állnak, melyekért a testüket kétségbeesetten megváltoztatni, egészségüket... több»

Élet a nomádok között
#8096

dokumentum

Kate Humble, a műsorvezető és kalandor mindig is nomád szeretett volna lenni: a világ legeldugottabb vadonjaiban élni, harmóniában a természettel. Most felkerekedik, hogy Nepálban,... több»

#8097

Három nővér drámai munkájára összpontosítanak, akik fiatal nőként a poligám kultuszáról ismert Kingston-klánból szöktek meg, és most más fiatal férfiaknak, nőknek és... több»

Gasztroangyal - Eszik, iszik, sosem alszik...
#8098

családi

A Gasztroangyal az egyik legfinomabb nyári gyümölcs, a barack egyik lelőhelyére, Szatymazra látogat. Marcsi segít a szüretnél, és azt is megtudjuk, miért kell négyfelé szelektálni a... több»

Szereplők: Borbás Mária

Borbás Marcsi szerintem nagyon okosan és jól építette fel a saját brandjét. A neve mára összeforrt a hétköznapi gasztronómia és az ismerjük meg kis hazánkat projekttel. Eladható és hiteles személyiség ismét egy remek műsorban.
Illegális gyorsulási versenyek: Memphis
#8099

dokumentum

Amikor JJ fia, Doughboy be akar szállni az utcai versenyzésbe, a család és a versenyzők közösen döntik el, készen áll-e rá. Vajon engedik majd versenyezni? több»

Napok, évek, századok
#8100

történelmi

Magazinműsor magyar szakemberek, történészek, nyelvészek, néprajzkutatók közreműködésével a magyarság eredetéről, és az elmúlt ezeréves történetéről kíván tájékoztatást... több»

Rendező: Lukin Ágnes