Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Illegális gyorsulási versenyek: Memphis
#8161

dokumentum

Amikor JJ fia, Doughboy be akar szállni az utcai versenyzésbe, a család és a versenyzők közösen döntik el, készen áll-e rá. Vajon engedik majd versenyezni? több»

Napok, évek, századok
#8162

történelmi

Magazinműsor magyar szakemberek, történészek, nyelvészek, néprajzkutatók közreműködésével a magyarság eredetéről, és az elmúlt ezeréves történetéről kíván tájékoztatást... több»

Rendező: Lukin Ágnes

#8163

sportfilm

Frankie Boyle komikus Oroszországba utazik a foci világbajnokság előtt, hogy feltérképezze az orosz foci és kultúra világát - illetve a Nyugat és Oroszország közötti politikai... több»

Rendező: Jenny Dames

Szereplők: Frankie Boyle

The Magic Order
#8164

akció | dráma | fantasy | horror

Öt mágikus képességekkel rendelkező család titokban megszabadítja a világot a veszélyes fenyegetésektől.

Rendező: James Wan

#8165

akció | animáció | fantasy

Netflix

Egy idegen virtuális világban felébredve, a múlt emléke nélkül, Hakuno kénytelen harcolni a túlélésért olyan háborúban, amelyet nem ért meg. A nyeremény egy lehetőség, hogy a... több»

#8166

dokumentum

Egy lenyűgöző dokumentumfilm-sorozat, amely mélyen megismerteti a hírhedt valóságos gyilkosságokat és a paranormális eseményeket, és feltárja, hogy Hollywood-ban miként használták... több»

#8167

krimi

Egy-egy ház új tulajdonosa a kertjében emberi maradványokat talál, illetve egy-egy bűnelkövető vádalku keretében bevall régi gyilkosságokat. A nyomozók így rekonstruálhatják a... több»

#8168

krimi

Ebben az anyagban közvetlenül az esküvő után vagy előtt meggyilkolt párok eseteiről van szó. több»

#8169

sportfilm

Amazon Prime Video

A sorozat betekintést nyújt az új-zélandi All Blacks rögbi csapatának 2017-es évébe, és alaposan megvizsgálja a játékosokat és az edzőket a pályán és azon kívül is. több»

#8170

63 Páratlan páros  (2018)

(3)

dráma | krimi | misztikus | vígjáték

Egy Los angelesi magánnyomozó kénytelen összeállni egy egykori, sikeres zsarus sorozat üdvöskéjével.  több»

Hát, ez a sorozat egyszerűen olyan, mint ami sokat akarna markolni, de keveset fog. Annyi mindent próbáltak belesűríteni az alkotók, hogy gyakorlatilag egy kissi katyvasz lett az egész. Elég hamar feladtam. Sajnos.
#8171

48 Love Island  (2015)

romantikus

A Love Island egy romantikus valóságshow sorozat, amelyben 12 szingli keresi a szerelmet egy egzotikus helyszínen. A Caroline Flack által szervezett reality műsor fődíja 50.000 dollár, az... több»

Élet a rácsok mögött a legkeményebb pillanatok
#8172

A börtönökben minden a hatalomról szól: azok számára is, akik rendelkeznek vele, és azok számára is, akik nem... A gyengéknek így nincs más választásuk, mint meglapulni, és... több»

Úti cél - Mars
#8173

dokumentum

Helyszín után kutatsz álmaid utazásához? Ne keress tovább, a Marsnál eredetibb és egzotikusabb úti célod nem lehet! És ma már az se lehetetlen, hogy az álom néhány évtizeden belül... több»

#8174

vígjáték

A sorozat Bonnie életét követi, aki egy konvekciókhoz nem ragaszkodó anya. Az 1970-es évek második feminista hulláma közepette elhagyja férjét, magával viszi két lányát is. Két... több»

#8175

akció | dráma | thriller

HBO Max

Az idealista Joe Turner-nek nagy próbát kell kiállnia, amikor csatlakozik a CIA-hoz, remélve, hogy a szervezet belülről megreformálódik, de egy rettenetes és egyben ragyogó tervbe... több»

A sorozat alapjául a klasszikus film szolgált, amiből nem volt nehéz összehozni egy modernizált szériát. Itt a főszereplő általa írt algoritmus meghiúsít egy terrortámadást, így úgy tűnik, jó úton jár, ám másnap az egész elemzőcsapatot likvidálják, ő is csak a csodával... több»
#8176

68 Good Trouble  (2019)

(1) (7)

dráma | romantikus | vígjáték

Disney+

Callie és Mariana Foster Los Angelesbe költöznek és fiatal felnőttként kezdik meg a nagyvárosi életüket. több»

A The Fosters című sorozatot egyenesen imádtam, így kicsit féltem tőle, hogy a spin-off ezek után vajon mit tartogat, de szerencsére kellemesen csalódtam. A puha, meleg család helyét átveszik a barátok, amivel nyilván megváltozik a fő irány is, de a fontosabb értékek megmaradnak.... több»
#8177

78 Five Points  (1970)

dráma

Öt középiskolai diák Chicagóból megtapasztal életülben egy olyan dolgot, amely hatamas változásokhoz vezet, és amit különböző szempontokból mondanak el. Mindegyik perspektíva... több»

#8178

87 A póz  (2018)

(3) (2)

dráma

A sorozat két egymástól eltérő társadalmi rétegeket mutat be. A külvárosi és a luxus élet mindennapjaiba kapunk bepillantást.

Pillanatok alatt beszippant a produkció, mert nincs vonzóbb, mint önazonos, hiteles embereket látni az életben, vásznon, színpadon vagy képernyőn. New York színes bőrű, transznemű és meleg kisebbségének életét és kultúráját láthatjuk a 80-as, 90-es években, pazarul... több»
#8179

86 800 szó  (2015)

dráma

Turner egy népszerű újságíró a híres Sydney-i újságban, amelyben egy heti cikket ír és ragaszkodik ahhoz, hogy mindig pontosan 800 szó legyen. Feleségével két tizenéves gyermeket... több»

Kozmikus utazások
#8180

dokumentum

Vajon milyen az élet a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén? Van-e élet a Marson? Mit tanultunk az űrkutatásnak köszönhetően saját törékeny bolygónkról? A Galaxisunkat, és a... több»