Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#8201

70 Samantha!  (2018)

vígjáték

Netflix

A nyolcvanas évek volt gyereksztárja a legkisebb lehetőségbe is belekapaszkodik, hogy újra sikeres lehessen. több»

#8202

dráma | fantasy | romantikus

Max | SkyShowtime

Diana Bishop történész és boszorkány. Kezébe kerül az Ashmole 782, aminek szeretné megfejteni a titkait. Segítséget kaphat egy misztikus vámpírtól, Matthew Clairmonttól, viszont a... több»

Újabb sorozattal bővült a kedvenceim listája. Remek 3 évadot láthattam. Tetszett a történet, a vámpír-boszorkány szerelem, az időutazás, a varázslatok, a tudomány. Minden megvolt benne, és végig izgalmas, fordulatos volt.
#8203

misztikus | thriller

Netflix

A Secret City egy ausztrál dráma televíziós sorozat, amelyet a Foxtel Showcase sugárzott.A Canberra homályos homlokzata alatt, Kína és Amerika közötti növekvő feszültség közepette,... több»

Nem tudom, mi a p*lóért kapott misztikus besorolást ez a sorozat, mert semmi misztikus nincs benne. Nem akciósorozat, de szerintem elejétől a végéig izgalmas, és a második évad is hozzá az első színvonalát. Én azt mondom, kár lett volna kihagyni!
#8204

animáció

Amazon Prime Video

Soha nem lehet tudni, hogy hogyan alakulnak a dolgok, de biztosan jó szórakozást ígér egér és barátainak kalandjai. több»

A Harmadik Birodalom építményei: A keleti front
#8205

dokumentum

Hitler a történelem egyik legnagyobb inváziós hadseregével indult meg kelet felé a második világháborúban. A Fekete-tenger partján azonban a németek rekorderősségű védelmi vonallal... több»

#8206

80 Detroiters  (2017)

vígjáték

Egy vígjáték, amelynek központjában Sam (Richardson) és Tim (Robinson) áll, két helyi reklámember, akik alacsony költséggel reklámoznak Detroitban. A két jó barát, éppúgy, mint a... több»

#8207

Egy művész harcol azért, hogy Mexikó leghíresebb építészeti archívumát elérhetővé tegye a nyilvánosság számára.

#8208

Mama June felfedezi, hogy volt párja, Sugar Bear megházasodik. Mama June egy bosszú étrendbe kezd, hogy teljesen másképp nézhessen ki az exe nagy napjára. több»

Breaking Big
#8209

dokumentum

Vajon világ legbefolyásosabb emberei közül hogyan voltak képesek azzá válni akik? A sorozat bemutatja, hogy művészek, sportolók és politikai vezetők közül néhány hogyan alapozta... több»

#8210

dokumentum

A sorozat olyan eseteket vizsgál, amikor a halálsoron lévők ügyeinek tárgyalásakor hibák történtek az amerikai igazságszolgáltatási rendszerben. több»

#8211

családi | dokumentum | kaland

Dr. Chris Brown Tasmaniában ritka rákbetegségben szenvedő, veszélyeztetett erszényes ördögöket kezel. Később erősen rühös vombatokon próbál segíteni. több»

Szereplők: Chris Brown

Magyarország finom
#8212

A Gasztroangyal külön kiadású sorozata, melyben Borbás Marcsi Magyarország tájainak ételeit mutatja be. Ismert és elfeledett ételek egyaránt képernyőre kerülnek, egyenesen a... több»

FIFA 2018 Labdarúgó Vb
#8213

sportfilm

A 2018-as moszkvai labdarúgó világbajnokság mérkőzéseinek közvetítése. több»

Az igazi MASH
#8214

történelmi

A MASH sorozatként és egész estés filmként is kultikussá vált. De vajon milyen valós események ihlették? Műsorunkban megszólalnak a MASH stábjának tagjai is. több»

#8215

A visszatérő versenyzők egy második esélyt kapnak a Food Network Star-ban, hogy bizonyítani tudják valódi képességeiket a konyhában.

#8217

dokumentum

A műsor a legnagyobb és a legnépszerűbb zenei együttesek felbomlását mutatja be.

#8218

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A világ minden tájáról érkeznek a nők ebbe az esküvői ruhaboltba, hogy megtalálják a tökéletes menyasszonyi ruhát.

Megrendezett balhék és bonyodalmak, néha igen irritáló szereplők. Igazi szappanopera. Akik szeretik a menyasszonyi ruhákat, azok találnak a sorozatban értéket, más nem.
Mit esznek a szupergazdagok?
#8219

dokumentum

Londonban több milliárdos él, mint a föld bármelyik másik nagyvárosában. Mint mindenki más, ők is szeretik a hasukat, és az ellátásuk hatalmas üzletággá nőtte ki magát. Az... több»

#8220

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy magányos és függő videójátékos megismerkedik egy igazi éjszakai pillangóval, akinek sötét titok nyomja a lelkét.  több»