Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9241

84 A fehér hercegnő  (2017)

(2) (5)

dráma | történelmi

HBO Max

A sorozat alapját Philippa Gregory azonos című regénye szolgáltatta. A történet középpontjában Elizabeth of York áll, a Fehér Királynő lánya. Elizabeth házasulni készül, a... több»

Kissé döcögős, de máskülönben abszolút rendben van. Sajnos kevésbé ismert nálunk, pedig érdemes megnézni. Nem kegyetlen, vagy épp brutális, szóval egy kicsit azért torzít a kép. :)
#9242

dokumentum

A British Vogue divatmagazin fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte, s ebből az alkalomból készült el ez a filmsorozat, melyből nem csupán a magazin keletkezésének történetét... több»

#9243

79 Borderline  (2016)

vígjáték

A brit tévéfilmsorozat a vámhivatal rendvédelmi szervezetének munkáját mutatja be, ahol a komoly és veszélyes történések mellett számos vicces és könnyfakasztóan bárgyú... több»

#9244

dráma | krimi | misztikus | thriller

A sorozat eseményei dél-Spanyolországban játszódnak, ahol meggyilkolnak egy fiatal lányt, Ainhoa-t. Hector felügyelő kapja meg feladatként az eset felgöngyölítését, s a nyomozó... több»

#9245

Netflix

A film főhőse a youtube-on szabadszellemű videóival nagy népszerűségre szert tevő Cameron Dallas. Megismerhetjük a fiatal videoblogger pályafutásának történetét, drámáit és... több»

#9246

dráma | thriller

Dktor Alice Lambertet hátba lövik otthonában, míg férjét meggyilkolják és gyermekét elrabolják. A fiatal anya idővel szembesül a rendőrök tehetetlenségével és hozzá nem értő... több»

#9247

A sorozat a focista Peewee texasi nagy dobásáról, sportolói karrierjének lehetséges felfelé íveléséről mesél. több»

Rendező: Jason Sciavicco

Szereplők: Morgan Spector

Érintetlen Brazília
#9248

dokumentum

Brazília egy kontinensnyi, gigantikus ország, mérete Európáéval vetekszik. Ennél azonban van egy sokkal fontosabb tulajdonsága: élővilága páratlanul gazdag és sokszínű, hegyei,... több»

#9250

82 Live PD  (2016)

krimi

A sorozat az amerikai rendőrök mindennapjaiba enged betekintést. több»

#9251

vígjáték

Liza Koshy, az ismert youtube-os személyiség egyedül marad karácsonykor, mikor a szülei elutaznak. Liza úgy dönt, hogy rendez egy hatalmas házibulit, amire meghívja az egész internetet. több»

Alie és Georgia utazásai
#9252

valóságshow

Alie és Georgia már évek óta a legjobb barátnők. A belevaló csajok most elhatározzák, hogy bejárják Amerikát, és minden olyat megmutatnak nekünk, amely az útikönyvek oldalairól... több»

#9253

86 A szélhámos  (2015)

(2)

dráma | krimi

Amazon Prime Video

Marius nemrég került ki a börtönből, ahol tulajdonképpen ellopta cellatársa személyazonosságát. Így hát most Pete néven készül újabb gaztettekre, de a célkeresztbe ezúttal... több»

Nagyszerű sorozat a csalókról, ami majdnem elszabotálta magát nálam azzal, hogy nem nagyon akart beindulni az első részben. Stand alone-ra tippeltem, de szerencsére nem jött be...
Tom és Jerry gyerekshow
#9254

animáció | családi | vígjáték

Amikor még kölykök voltak, akkor is csak a baj volt a legendás páros tagjaival! több»

A régi szép emlékek, amikor még ezek mentek reggelente a TV2-n és a Cartoon Network-ön ahhh... igazából ezeket az időket sírom vissza a leginkább olyan más volt akkoriban minden és ez leginkább arra vonatkozik, hogy nagyon jó rajzfilmeket gyártottak nem cask gyerekeknek való... több»
Europas wilder Osten
#9255

dokumentum

Kelet-Európa nemzeti parkjait, természeti érdekességeit bemutató sorozat. több»

#9256

NA Ízőrzők: Hidas  (2016)

(1)

dokumentum

Hidas község Tolna megye közvetlen szomszédságában, Baranya északkeleti csücskében található. Három nemzetiség él itt békés egymás mellett élésben: németek, bukovinai... több»

Rendező: Móczár István

Kövér palacsinta...no itt mentem ki egy kis sütögetésre a konyhába. Szerncsére mindenem volt otthon hozzá!...:D
Gyárlátogatás(Bepillantás a gyárak világába)
#9257

dokumentum

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

Gregg Wallace mesterséf utánajár, hogyan is készülnek kedvenc ételeink - a gyárakban. Az óriási mennyiségek és méretek lenyűgözőek. 100.000 vekni kenyér, 130 tonna sajt és 4... több»

#9258

79 A hatos  (2017)

(5)

akció | dráma | háborús | történelmi

A széria a haditengerészet 6. kommandójának küldetését meséli el. A csapatot Afganisztánban vetik be, hogy likvidálja a tálib vezetőt. Ám az akció kudarcba fullad, mert kiderül,... több»

Nem akarok igazságtalan lenni ezzel a szériával kapcsolatban, de lényegesen többet vártam tőle, pedig sejthettem volna, hogy nem egyszerű egy ilyen elit kommandós sorozattal meglepni engem. Ennyi klisét összepréselni és beleerőltetni nyolc részbe, nos ez még engem is meglepett. A... több»
M, mint muskétás
#9259

akció | dráma | kaland | romantikus | vígjáték

A fiatal és szép Jacqueline Roget élete tragikus fordulatot vesz, amikor nagyra becsült apját megölik, öccsét pedig elhurcolják. Az ifjú hölgy fényes jövője ezzel egy csapásra... több»

Korszakváltó fegyverek
#9260

dokumentum

A Korszakváltó fegyverek sorozatban Wil Willis volt kommandós a modern hadviselés történetének egyes elemeivel foglalkozik. A történelmet, tudományt és technológiát ötvöző... több»