Sorozatok

Új sorozat adatlapok

2 Ember
#9261

NA 2 Ember  (2002)

dokumentum

Vámos Miklós műsora.  több»

Autógyártás A-tól Z-ig
#9262

dokumentum

A Top Gear csapatából jól ismert James May egy szórakoztató és informatív filmsorozaton keresztül bemutatja nekünk a modern autógyártás kulisszatitkait, és bebizonyítja, hogy a brit... több»

A legnehezebb katonai munkák
#9263

dokumentum

A katonaélet nem veszélytelen, de vajon melyek a legveszedelmesebb foglalkozások égen, földön, vízen és az amerikai katonai támaszpontokon? több»

#9264

66 Blöff  (2017)

(7) (5)

krimi | vígjáték

Néhány szedett-vetett alak véletlenül egy teherautónyi aranyrudat zsákmányol, és így a világ szervezett bűnözésének színterére lépnek. több»

Úgy az első évad közepe táján kezdett el beindulni a sorozat, amikor elkészítik azt az arany fürdőkádat. Rupert Grint karaktere eléggé idegesítő a bénázásával, de egynek elmegy.
#9265

dokumentum

A sorozatban olyan családokkal ismerkedhetünk meg, akiknek az egyik tagjánál - átlagosnak, normálisnak látszó emberek esetében - egy napon átkattan valami és gyilkossághoz folyamodnak,... több»

#9266

dokumentum

A sorzat Nagy Britannia legforgalmasabb útszakaszain dolgozó rendőrök izgalmas életével ismerteti meg a nézőt. több»

Rendező: Bruce Lippold

Szereplők: Jamie Theakston

#9267

dráma | vígjáték

A hetvenes évek Los Angelese a stand-up comedy aranykora. Goldie klubja a város egyik legfelkapottabb szórakozóhelye a Sunset Sripen. A feltörekvő komikusok esténként alig várják, hogy... több»

Én mindig is imádtam az olyan történeteket, amik valójában nem vígjátékok, hanem humorosan tálalt komor alkotások. Szerintem ez a sorozat is az, csak az ember eldöntheti tudomást akar-e venni mindarról a nehézségekről, ami azokra az emberekre is ráhelyezkedik, akik azon dolgoznak,... több»
Bordal szőlőről, borról, emberekről...
#9268

dokumentum

Magyarországon egy földalatti birodalom rejtőzik a táj alatt. Ez, a borospincék különös hangulatú, sokszínű világa. Ennek a birodalomnak a föld feletti, látható részei, a... több»

#9269

73 Escorts  (2015)

dráma | krimi | vígjáték

Jay Miller sikeres kisvállalkozó, aki ügyfelei számára szexuális célzattal igyekszik partnert biztosítani. Megbízható, korrekt és diszkrét. Egy nap megremeg alatta talaj, amikor az... több»

#9270

romantikus

Egy fiatal nő stabil kapcsolatot alakít ki a főnökével, amikor feltűnik a színen középiskolai exe. több»

Hogyan készült: Újrahasznosítva
#9271

dokumentum

Újrahasznosítási szakemberek és vegyészek közösen dolgoznak azon, hogyan lehetne segíteni a rászorulókon régi hűtőszekrények átalakításával. több»

#9272

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

A szuperhősök első generációja majdnem száz évig védte a világot a veszélyektől. Most gyerekeik öröksége, hogy megtegyék ugyanezt ebben a több évtizedet felölelő drámában, ami... több»

Néha nagyon fáj a forgatókönyv, de a történet rettenetesen érdekes. Néhány kosztüm is elég ratyi, de őszintén szólva annyira nem is zavart.
#9273

60 Gerilla  (2017)

(3) (4)

dráma

A Gerilla az Oscar-díjas John Ridley (12 év rabszolgaság) új, hatrészes sorozata az Egyesült Királyság politikailag robbanásveszélyes időszakában játszódó szerelmi történet.... több»

Nekem nagyon tetszik. Nagyon jó atmoszférája van a sorozatnak, átjön ez a latin-amerikai hangulat. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani!
#9274

64 Géniusz  (2017)

(1) (4)

dráma | életrajzi | történelmi

Disney+

A sorozat a huszadik század legnagyobb elméivel foglalkozik. Bemutatja életük fontosabb állomásait és utolsó éveiket. Az első évad főszereplője Einstein, akiről kevesen tudják, hogy... több»

Az első évad nekem jobban tetszett, lehet azért, mert az újdonság erejével hatott. A második évad is tisztességes iparosmunka, és remek színészi teljesítmény is egyben, de az már nem ütött akkorát. Mindkét híresség nagyon realisztikusan lett bemutatva, szép és hangulatos... több»
#9275

dokumentum | krimi

A sorozat nyomozókból és rendőrökből álló csapata olyan bűneseteket göngyölít fel és mutat be a nézőknek, melyeket féltékenységből, szenvedélyből követtek el, vagy valakit... több»

Francia borvidékek
#9276

dokumentum

A sorozat nézői olyan utazásra kísérhetik el házigazdánkat, Nicolas Thieulon-t, amelyen keresztül megismerhetik Franciaország neves borvidékeit. Valamint persze ezek nagyszerű ételeit... több»

A színek tudománya
#9277

dokumentum

Csupán 15 színnel el tudjuk mesélni a Föld történetét, az életet és a tudományos felfedezéseket. A Föld az összes többi bolygónál több színnel rendelkezik: a virágok, az... több»

#9278

horror | vígjáték

Netflix

A film története szerint Sheila és Joel boldog párt alkot Santa Clarita városában, Kaliforniában. Mindketten ingatlanügynökként dolgoznak, ám amikor Sheila váratlanul élőholttá... több»

Rendhagyó paleodiéta Drew Barrymoore-ral. Vigyázat nem mindenkinek ajánlott!...:D
#9279

81 A szolgálólány meséje  (2017)

(34) (11)

dráma | sci-fi | thriller

HBO Max

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius... több»

Ismerősöm ajánlotta, hogy kezdjem el nézni, mert elég érdekes világot és terítéket kapunk az alkotóktól. Miután rávettem magam és megnéztem az első részt, ami elég hamar lebilincselt a képernyő elé és csak vártam, hogy minél többet megtudjak a sorozatban szereplő... több»
#9280

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

A Jurassic Park alapítója, Simon Masrani felkéri tudósait, Claire-t és Dr. Wu-t, hogy segítenek neki megalkotni egy különleges hibrid dinoszauruszt, az Indominus Rex-et, ám amikor az új,... több»