Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9341

dokumentum | történelmi

Netflix

Kísérjük el a történész Dan Jones-t izgalmas útjára, mely során ellátogathatunk Nagy Britannia öt leghíresebb kastélyába: Warwick, Dover, Caernarfon, a londoni Tower, Carrickfergus... több»

#9342

dokumentum

A sorozat középpontjában a konyhaművészet áll. Az unalmasságot elkerülendő sok utazás, nevetés, humor és izgalom szerepel a műsorban, ill. adásonként egy-egy sztárvendég is a... több»

#9343

dokumentum | életrajzi | háborús | történelmi

Öt nagy filmes alak, Steven Spielberg, Francis Ford Coppola, Guillermo del Toro, Paul Greengrass és Lawrence Kasdan arról beszélgetnek, hogy milyen hatással volt a második világháború a... több»

#9344

87 GLOW  (2017)

(2) (5)

dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

A sorozat eseméyneinek helyszíne Los Angeles. Olyan erős nőket ismerhetünk meg, akik profi wrestlingből élnek. több»

Először is azzal kezdeném, hogy azt hittem a sorozatot látva, hogy rengeteg komment lesz róla az oldalon, mert azért mégis egy többszörös Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Netflix sorozatról van szó. A GLOW hátránya maga a témája, a pankráció, mivel egy sokak által meg nem... több»
#9345

dráma | krimi | thriller

Netflix

Az FBI különleges nyomozóosztálya a legsúlyosabb bűntények feltárására szakosodott. Az ő feladatuk elkapni a sorozatgyilkosokat és az érőszaktevőket. több»

Aki szívesen foglalkozik az emberi motivációk pszichoszomatikus, rózsaszín modellvasútjával, annak üdvösen üdítő élvezetként fog hatni ez a sorozatzseni. Meglátásom szerint azon túl, hogy izgalmas karaktereket elevenítenek meg színésztalentumok, a korabeli kosztümök, autók,... több»
#9346

87 Sötétség  (2017)

(28) (4)

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Egy német kisvárosban nyoma veszik egy gyereknek. Az eset négy család életére is komoly hatással van. Szinte mindenki titkokat őriz, melyek az eset kapcsán lassan a felszínre... több»

Nagy kár, hogy ezt a sorozatot nem lehet évadonként értékelni. Az első évad szinte tökéletes volt. Bár az első részek kicsit lassacskánt keltek életre, de aztán fel is gyorsultak, jöttek a változatos szereplők, az egybefonódások. Nem mondom, hogy tökéletesen értettem mindent,... több»
Hitler és Churchill: a Sas és az Oroszlán
#9347

dokumentum

1940 és 1945 között Hitler és Churchill minden gondolata egyetlen dolog körül forgott: hogy miként pusztítsák el egymást. A kétrészes film a két óriás harcát mutatja be ritkán... több»

#9348

dráma | horror | misztikus

Lisa megörököl egy elhagyatott házat egy ismeretlen jótevőtől. Az első házban töltött éjszakán furcsa hangokat hall, ezért felfedező útra indul. Felfedezi, hogy a falak üregesek,... több»

#9349

dráma

Malotru, egy francia titkosügynök hat éve épült be Szíriába, de most hazahívják. Hazatérte után gondot okoz neki megszabadulni régi identitásától, ráadásul az egyik... több»

Sose szerettem a kémfilmeket, de ez a sorozat odaszögezett a képernyő elé. Remek színészek, jó történet, életszerű az egész. Mivel nagyon ugrálnak a helyszínekben és az időben, itt nem lehet kimenni vacsizni közben. Én már háromszor néztem végig mind az öt évadot, de még... több»
#9350

60 Riviéra  (2017)

(2)

dráma | thriller

Max

A történet szerint egy nemrégiben nősült milliárdos, Constantine életét veszti egy rejtélyes hajóbalesetben. Özvegyét, Georginát sokkolja a hír. Különösen az borítja ki az... több»

Egy gazdag műkereskedő halála körüli, lassan kibogozódó rejtély az özvegy szemével. Nagyon csábító cselekményfejlődés és tempó, remek beállítások, ruhák, rendezés, vágás stb. Azonban kicsit később az egész nagyon kusza lesz és összecsapott.
Rosamunde Pilcher: Valentine csókja
#9351

romantikus

Valentine Whiteley három gyerek édesanyja és írónő. Könyvei a gyereknevelésről szólnak és hatalmas sikere van. Ám a férje nem így gondolja, és huszonöt év házasság után vállni... több»

Milliárdosok vakációja
#9352

dokumentum

Képzeljük el a legexkluzívabb úti célokat, amelyeket pénzen meg lehet vásárolni! Kísérjünk el néhány pihenni vágyó milliomost, és tudjuk meg, miként is töltik szabadságukat,... több»

Az a titokzatos kilenc hónap
#9353

dokumentum

Hiánypótló sorozat az ember megszületéséről a fogantatás pillanatától egészen a világrajövetelig. Lélegzetelállító felvételek az első szívdobbanásról, az embrió... több»

Mátyás, a sosemvolt királyfi
#9354

dráma | történelmi | vígjáték

A film a nándorfehérvári győzelem után követi nyomon a Hunyadi fiúk sorsát: László lefejeztetését, Mátyás fogságba vetését. több»

Detektív Bt. - A nyomozócsalád
#9355

valóságshow

Megnyitja aktáit a Detektív Bt. - A nyomozócsalád!Bátorfiékat számos ügyfél, sokféle zűrös üggyel keresi fel, és ők igyekeznek mindet a lehető leghamarabb felderíteni, legyen szó... több»

Feral
#9356

60 Feral  (2016)

dráma

A történet szerint egy szoros barátságban álló huszonéves társaság, amely csupa műkedvelő szerelmes fiatalból áll, most nehéz időket él. Alig bírják kifizetni a lakbért. több»

#9357

87 Confess  (2017)

(2)

dráma | romantikus

A sorozat története szerint Auburn Reed elhatározza, hogy végleg maga mögött tudja a múltat, és mostantól csak a jövővel foglalkozik. A húszas éveiben járó fiatal nő éppen... több»

Ami az előnye, az egyben a hátránya is. Rövidke sorozat, fél nap alatt meg lehet nézni. A rövidsége miatt nem túl részletes és kidolgozott, de egynek elment.
#9358

dokumentum

A világ legismertebb akadémikusai, történészei és tudósai megvizsgálnak hat ősi keresztény relikviát, amelyek valamilyen módon a Názáreti Jézushoz köthetők. több»

#9359

73 The Breaks  (2017)

dráma | zenés

A történet három barát sorsát követi nyomon, akik be akarnak törni a hiphop területére. több»

90 napos fogyótúra
#9360

valóságshow

90 nap, 5 barát, 1 kaland. A kis társaságnak egy közös feladata van, leadni 200 kilót. Természetesen ebben segítségükre van, a mindig fitt tréner: Jessie Pavelka. A lelki nyomás... több»