Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

0
100

1870
2020
         

National Geographic


ma - este

ma - éjjel

89 Bekasztlizva külföldön


(2007) dráma | dokumentum - sorozat

A sorozat olyan külföldi kiruccanások szereplőivel ismerteti meg a nézőket, akik a körülmények keserű fintoraként, kicsit hosszabb ideig időztek külföldi kirándulásuk helyszínén, mint azt eltervezték.

74 Gyáróriások


(2007) dokumentum - sorozat

A Gyáróriások című sorozatban hatalmas gyárak mélyére leshetünk be, ahol megismerkedhetünk az adott cég gyártási titkaival és egyedi technikákról is hasznos ismereteket szerezhetünk.

holnap

83 Reptéróriás - Dubai


(2013) dokumentum - sorozat

A Reptéróriás - Dubai című dokumentumsorozat a világ egyik legnagyobb repterének kulisszái mögé engedi be a kíváncsi nézőt. Az évente 57 milliós forgalmat lebonyolító légikikötő minden nap komoly... több»

84 A Harmadik Birodalom építményei


(2013) történelmi | dokumentum | háborús

A német tudósokon és mérnökökön nem múlt a náci Németország sikere a második világháborúban. Olyan zseniális, korukat megelőző alkotások fűződnek a nevükhöz, melyek a szó szoros és átvitt... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.