Elhunyt a Jóbarátok színésze, Mike Hagerty

67 éves korában elhunyt Mike Hagerty színész.

Mike Hagerty 1954. május 10-én született Chicagóban, filmes karrierjét olyan produkciókban kezdte, mint a, Cheers, Családi kötelékek és a Dr. Detroit. Nagyobb ismerettségre viszont a kilencvenes években tett szert, amikor is szerepelt a Dick Tracy és a Wayne világa című filmbekben. A nagysikerű Jóbarátok című sorozatban ő alakította Mr. Treegert, a házfelügyelőt.

További ismert szerepei a Monk - Flúgos nyomozó, a Jogi játszmák, a Deadwood, a Shameless - Szégyentelenek és a Brooklyn 99: Nem százas körzet című produkciókban láthatók.

“Nagyon szomorúan értesültünk Mike Hagerty hirtelen haláláról. Hosszú évek óta az HBO-család tagja volt, legutóbbi szerepe a Valaki valahol című filmben volt látható. Mike-kal öröm volt együtt dolgozni, melegséget és kedvességet hozott mindenki életében, aki ismerte őt. Őszinte részvétünket küldjük családjának és barátainak” - olvasható az HBO közleményében.

Hagerty-t felesége, Mary Kathryn, húga, Mary Ann Hagerty, felesége, Kathleen O'Rourke és lányuk, Meg gyászolják.

66 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#nonumbers

Mike Hagerty

szül. 1954. 05. 10. - elhunyt 2022. 04. 29.
Chicago, Illinois, Egyesült Államok
Mike Hagerty 1954. május 10-én született Chicagóban, filmes karrierjét olyan produkciókban kezdte, mint a, Cheers, Családi kötelékek és a Dr. Detroit. Nagyobb ismerettségre viszont a kilencvenes években tett szert, amikor is szerepelt a Dick Tracy és a Wayne világa című filmbekben. A nagysikerű Jóbarátok című sorozatban ő... több»