Hoppá, mégsem Matthew McConaughey meztelen felsőtestét láttuk a legtöbbször a filmekben!

Bár enyhén szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Matthew McConaughey magamutogató lenne, tény, hogy a színészt valahogy túl gyakran látni csupasz felsőtesttel a filmjeiben.

Bolondok aranya, Túltolva, Vihar előtt, Anyám nyakán, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, Magic Mike, hogy csupán néhányat említsünk azon filmek közül, amelyekben a színész csupasz felsőteste uralta a jelenetek egy részét. Azt gondolhatnánk, hogy mindez már-már McConaughey védjegye közé tartozik, fontos azonban leszögezni, hogy nem ő az, akit legtöbbször félmeztelenül láthattak a rajongók.

A CinemaBlend és Bingo Sites összeállított ugyanis egy listát azokról a színészekről, akik a legtöbbször szerepeltek filmjeikben félmeztelenül, az eredmény igencsak meglepő, maga McConaughey-nek pedig nemhogy a dobogó első, de a második helyét sem sikerült elfoglalni.

Bár nem szeretnénk előre lelőni a poént, fontos szempont, hogy a lista második helyezettje főként olyan filmekkel alapozta meg a karrierjét, amelyben mégiscsak fontos szempont volt, hogy felül ne viseljen magát semmit sem. Mindemellett a listában azt is feltüntettük, hogy az illető a karrierje során, milyen hosszú ideig volt látható félmeztelenül, a számok másodpercben értendőek.

10. Zac Efron (694)

9. Leonardo DiCaprio (724)

8. Colin Farrell (730)

7. Charlie Hunnam (799)

6. Christian Bale (833)

5. Michael Fassbender (853)

4. Jake Gyllenhaal (913)

3. Matthew McConaughey (1,026)

2. Sylvester Stallone (1,117)

1. Daniel Craig (1,278)