A kultikus Csillagközi romboló rajongói bizonyára kíváncsiak rá, mi is történt az elmúlt években a sorozatban Hatost alakító Tricia Helferrel.

A színésznő egyébként a mai napig keményen dolgozik, ráadásul az Instagramon is aktív tevékenységet folytat, így szinte mindig megoszt valami apró részletet az életéből a követőivel. Helfer jelenleg közel 1 millió követővel rendelkezik a platformon, a szépségápolási termékek mellett pedig időnként attól sem riad vissza, hogy magából is megmutasson valamit.

A kanadai születésű Helfer modellként kezdte karrierjét, első szerepét pedig a 2002-es Jeremiah című sorozatban kapta. Ennyi viszont elég is volt, hogy betörjön a filmiparba, hiszen a következő évben már meg a Csillagközi rombolóban bukkant fel. A következő években pedig rendre olyan nagysikerű produkciókban szerepelt, mint az Odaát, a Chuck, a Hazudj, ha tudsz!, a 13-as raktár, a Balfékek és a Briliáns elmék.

Helfer mindemellett szinkronszínészként is kipróbálta magát, részt vett többek között a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában, A Zöld Lámpás: A kezdet, A Pókember legújabb kalandjai és a Rick és Morty animációs sorozatok munkálataiban.

Legújabban a Lucifer sorozatban “hódított” Charlotte szerepében, legutóbb a Spin Me Round című filmben láthatták őt a rajongók, nemrégiben pedig szerződtették őt a Step Up: High Water szériához.

Egyszóval Helfer határozottan megéli a sikereit, a közösségi platformokon rendkívül aktív, időnként rajongói kérdésekre is válaszol, imádja a rajongóit, ennél jobban pedig már csak a macskákért van nagyobb odaadással, így a Crazy Cat Lady című dokumentumfilmben is megszólalt.