Kommentelj, és a következő havi mozizásodat mi álljuk! Vidd el Te az 5 mozijegyet!

UPDATE: Az 5 mozijegy nyertese MMcFly2015 nevű felhasználónk, gratulálunk! Köszönjük, hogy velünk játsztottatok.

Nyerj 5 mozijegyet, és vidd el mozizni a barátaid, a családod, vagy nyomd szólóban, a döntés rajtad áll!

Voltál a hétvégén mozizni? Vagy tervezel a héten? Falod a filmeket, van véleményed, amit szívesen megosztanál? Öt jó érvünk vagy, hogy velünk játssz!

Növeltük a téteket! Ezúttal öt mozijegyet nyerhetsz, és nincs más dolgod, mit megírni a véleményed! Kommentlej valamelyik múlt héten bemutatott filmhez, amit láttál, és automatikusan csatlakozol a sorsoláshoz, melynek végén, ha szerencsével jártál, Tiéd lesz az 5 darab, a CinemaCity műsorából tetszőleges 2D-s filmre kiválasztható mozijegyet! Ne feledd, ha több filmhez kommentelsz, nagyobb az esélyed, hogy Te légy a befutó!

A vélemény(eke)t az alábbi, múlt héten bemutatott öt filmhez várjuk. Sorsolás december 18-án 12:00 órakor! Sok szerencsét kívánunk! 

#8

72 Megjött apuci 2  (2017)

(32) (4)

vígjáték

TV-ben (Mozi+, csütörtök 01:33)

Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és... több»

#7

dráma

Cinego

Az ’50-es és négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában: az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet – A felolvasó, A... több»

#6

58 Stratton  (2017)

(8) (4)

akció | thriller

John Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége Iránban készül megrohamozni egy biológiai tömegpusztító fegyverrel kísérletező laboratóriumot, ám az akció végzetes... több»

#5

78 A nőkért  (2017)

(6)

dráma | vígjáték

Cinego

Svájc, 1971: Nora fiatal háztartásbeli feleség, visszahúzódó, csöndes jellem. Férjével és két gyermekével egy kis faluban élik békés, nyugodt életüket. Itt szinte semmi sem... több»

#4

dráma | háborús | vígjáték

Frankfurt, 1946. David Bermann és barátai túlélték a holokausztot. Egyvalamit akarnak mindennél jobban: maguk mögött hagyni Németországot, és Amerikába emigrálni. De hogyan... több»

#3

animáció

Fokozódik az izgalom Mullewappban egy nappal Waldemar születésnapi zsúrja előtt. Horst von Borst, az otrombaságáról ismert vaddisznó és a bandája kifigyelte a születésnapi... több»

#2

54 A széf  (2017)

(14) (1)

horror | krimi | misztikus | thriller

Vee és Leah, a két nővér elidegenedett egymástól. A két fiatal nő mégis összefog, amikor a testvérük, Michael nagy bajba kerül, mert felgyújtotta a híres-hírhedt gengszter... több»

#1

dokumentum | zenés

Harminc évvel az eredeti bemutatója és másfél évvel alkotójának tragikusan korai halála után visszatér a mozikba Prince kultikus koncertfilmje, a Sign o' the times, digitálisan... több»