Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

A nőkért (2017)

Die göttliche Ordnung
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
4
Videók
 
schvarz   2017. 12. 15.

Mondhatjuk, hogy kicsit lehetne pörgősebb a film, de ez nem az a műfaj. Kategóriájában igen is jól sikerült ez a film. Elgondolkoztat, átérezni az eseményeket, érzelmileg hatásos, magával ragadó. Hiteles a színésznő alakítása. Műfaj kedvelői ne hagyják ki!

 
romcul   2017. 12. 08.

Egy kicsit könnyedebb lett a film, mint amire a témája alapján számítottam, de kellemes élmény volt. Azért mielőtt rohannál a moziba, nézd meg az előzetesét, és ha érdekel a téma, a film nagyobb részt ki fogja elégíteni az igényeidet.


 
Sziszi   2017. 12. 06.

Egy igencsak fontos film, egy rendkívül fajsúlyos témáról. Mindenképp kötelező darabnak mondanám, egy biztos, hogy alapvető dolgokban változtatja meg az ember gondolkodásmódját és felfogását.

 
Scanian   2017. 12. 05.

Bár kicsit lassú a film dinamikája, nekem nagyon bejött, néha ugyan leül a sztori, de ez nem akkora baj. Egy biztos, hogy ez pont egy olyan darab, amit alighanem érdemes többször is megnézni, bennem még mindig dolgozik a mondandója.

Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Maximilian Simonischek
Marie Leuenberger
Maximilian Simonischek
Sibylle Brunner
Marie Leuenberger
Rachel Braunschweig
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Maximilian Simonischek
Maximilian Simonischek
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
 
A svájciak Oscar-nevezettje azok előtt a lányok-asszonyok előtt tiszteleg, akik a hetvenes években végre kiharcolták az országban a női választójogot. De nem csak a szándék miatt lehet szeretni. 70/100 több»
 
Férfiasan tökéletes, hirdette valamikor a reklám. 1971-ben egy eldugott svájci faluban ez még hihető illúziónak számít, de aztán betör a hippikor a női szavazati jog képében. A nőkért című mulatságos film bárkiből kicsalogathatja a feminista énjét. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.