Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A nőkért (2017)

Die göttliche Ordnung
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
4
Videók

Galéria (10)

Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Maximilian Simonischek
Marie Leuenberger
Maximilian Simonischek
Marie Leuenberger
Rachel Braunschweig
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger
Maximilian Simonischek
Maximilian Simonischek
Marie Leuenberger
Marie Leuenberger

Videók (4)

 
romcul   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Egy kicsit könnyedebb lett a film, mint amire a témája alapján számítottam, de kellemes élmény volt. Azért mielőtt rohannál a moziba, nézd meg az előzetesét, és ha érdekel a téma, a film nagyobb részt ki fogja elégíteni az igényeidet.

 
szucszoli   2018. 11. 03.

a nap véleménye

1

A Suburbicon-nál volt nagyon hasonló élményem: valahol nagyon kilóg a lóláb... talán ott, hogy bár van némi igazságalapja, de mégis egy hamis, manipulatív és részrehajló gender propaganda kurzusfilm: a benne szereplő férfiak természetesen mind [email protected],... több»

 
MP170506   2018. 11. 11.

0

Elgondolkodtatú, tanulságos film. Nem egy pörgős, nagy cselekményű történet, mégis lekötötte a figyelmet. Rossz volt látni, hogy hogyan kellett a nőknek viszonyulni a társadalmi elvárásokhoz.

 
schvarz   2017. 12. 15.

0

Mondhatjuk, hogy kicsit lehetne pörgősebb a film, de ez nem az a műfaj. Kategóriájában igen is jól sikerült ez a film. Elgondolkoztat, átérezni az eseményeket, érzelmileg hatásos, magával ragadó. Hiteles a színésznő alakítása. Műfaj kedvelői ne hagyják ki!

 
Sziszi   2017. 12. 06.

0

Egy igencsak fontos film, egy rendkívül fajsúlyos témáról. Mindenképp kötelező darabnak mondanám, egy biztos, hogy alapvető dolgokban változtatja meg az ember gondolkodásmódját és felfogását.

 
Scanian   2017. 12. 05.

0

Bár kicsit lassú a film dinamikája, nekem nagyon bejött, néha ugyan leül a sztori, de ez nem akkora baj. Egy biztos, hogy ez pont egy olyan darab, amit alighanem érdemes többször is megnézni, bennem még mindig dolgozik a mondandója.

 
Férfiasan tökéletes, hirdette valamikor a reklám. 1971-ben egy eldugott svájci faluban ez még hihető illúziónak számít, de aztán betör a hippikor a női szavazati jog képében. A nőkért című mulatságos film bárkiből kicsalogathatja a feminista énjét. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
A svájciak Oscar-nevezettje azok előtt a lányok-asszonyok előtt tiszteleg, akik a hetvenes években végre kiharcolták az országban a női választójogot. De nem csak a szándék miatt lehet szeretni. 70/100 több»