Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Volt egyszer egy Németország (2017)

Es war einmal in Deutschland...
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
vitto   2017. 12. 08.

legújabb vélemény

Kimondottan tetszett a film, a humoros elemek kombinációja a drámával nagyon jó összhangot teremtett, és bőven emészthetővé tette a sztorit. Ha engem kérdeztek, én tudom ajánlani.

 
cody0507   2017. 12. 07.

Kimondottan érdekes témájú film, a maga sajátos módján teljesen élvezhető. Nem hinném, hogy sokan be fognak rá ülni, pedig érdemes lehet. Nem egy hollywoodi látványmozi, messze nem egy művészfilm, hanem egy igényesen összerakott történelmi dráma.


 
ringololol   2017. 12. 05.

A film "eteti magát", egy percig sem unatkoztam, a legnagyobb gondom maguk a karakterek voltak. Nekem egyszerűen nem voltak szimpatikusak. De ez lehet, hogy csupán ízlés kérdése egyszerűen.

 
FunBoi   2017. 11. 30.

Van ebben a filmben szinte minden, több műfaji szempontból meg lehetne közelíteni, és bár azt gondoltam, hogy egy katyvasz lesz az egész, meg kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Nagyon jól van felépítve a sztori, ráadásul elképesztően jó hangulata van.

Moritz Bleibtreu
Moritz Bleibtreu
Antje Traue
Mark Ivanir
Moritz Bleibtreu
Mark Ivanir
Moritz Bleibtreu
Moritz Bleibtreu
Antje Traue
Moritz Bleibtreu
Tim Seyfi
Anatole Taubman
Moritz Bleibtreu
Tim Seyfi
Moritz Bleibtreu
Tania Garbarski
Tim Seyfi
Moritz Bleibtreu
Mark Ivanir
Anatole Taubman
Hans Löw
Moritz Bleibtreu
 
A rendezőnek minden lehetősége megvolt, hogy mély és intellektuálisan izgalmas filmet forgasson. Sajnos nem ezt tette, hanem pont az ellenkezőjét. 2,5/10 több»
 
A németek is bizonyították, hogy szabad viccelni a holokauszttal. De az is kiderül, hogy Mácsai Pálnak kifejezetten jól áll a humor. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Volt egyszer egy Németország (Es war einmal in Deutschland) a címe annak a Sam Garbarski által rendezett filmnek, amely a második világháború után megszállt Frankfurtban játszódik, és a forgatókönyvíró Michel Bergmann életét dolgozza fel.
(Varga Miklós) több»

A film összbevétele 73 730 dollár volt (imdb.com).

 

A Berlinale válogatásában mutatkozott be. A norvég nemzetközi filmfesztiválon a legjobb filmnek járó közönségdíjat nyerte. (Cirko Film)

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.