Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Egy tökéletes nap (2015)

A Perfect Day
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
25
Képek
3
Videók
Egy tökéletes nap

Galéria (25)

Benicio del Toro
Mélanie Thierry
Fernando León de Aranoa
Mélanie Thierry
Tim Robbins
Benicio del Toro
Mélanie Thierry
Olga Kurylenko
Benicio del Toro
Tim Robbins
Benicio del Toro
Benicio del Toro
Mélanie Thierry
Olga Kurylenko
Tim Robbins
Benicio del Toro
Benicio del Toro
Mélanie Thierry
Benicio del Toro
Tim Robbins
Tim Robbins
Olga Kurylenko

Videók (3)

 
elekm90   2021. 03. 01.

legújabb vélemény

0

Egy nagy pozitív meglepetés volt ez a film számomra, pedig az alaptörténet mindössze annyi, hogy valahogyan ki kell szedni egy hullát egy kútból. Szórakoztató komédia (Tim Robbins karakterén nagyon sokat lehetett röhögni), ugyanakkor drámaként is műk... több»

 
Milanman   2016. 09. 28.

3

Ritkán találkozni olyan filmmel, mely, mint az "Egy tökéletes nap" képes játékosan, urambocsá viccesen, kellően könnyed groteszkséggel megfogni a háború értelmetlenségét és tragédiáját. Kicsi, egyszerű, említésre is alig méltónak tűnő filmnek tűnhet,... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Középkategória ezt azonnal leszögezném. Néhol gyenge viszont többségében egész nézhető. Nem mondhatom, hogy újdonságnak számít ez a film, de ezt leszámítva is igazán szórakoztató.

 
HercegPeter   2017. 07. 11.

0

Tetszett a film humora és légköre. A színészek is rendben voltak, nekem személy szerint Tim Robbins karaktere volt a kedvencem. A zene is jó, bár nem mindenhol passzol. Elég mozgalmas film, bár helyenként picit leül.

 
MMcFly2015   2016. 10. 18.

1

Nem semmi, hogy egy ilyen egyszerű történetből, és nem túl humoros környezetből, egy ennyire szórakoztató filmet összehoztak. Teljesen elrugaszkodik a nagyvárosi élettől és az amerikai kliséktől, egészen ritka látni a Balkáni (háborús) vidékeket a vá... több»

 
hsanya182   2016. 09. 05.

1

Sikerült jó dolgot kihozni egy egyszerű kalandos történetből. Jó kis mozi, igaz nem többszörnézős, de van egy jó ízvilága :) Hangulatos zenék feldobják a szép képvilágot, mindezek mellett erős a háború dúlt vidék vadvilága, a politika dominál.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 26.

0

Egyik szemem sír a másik nevetett ezen a filmen. Nagyon durva, hogy az egész filmben egy nyavajás holttestet próbálnak kibányászni a kútból, hogy megmentsék a kutat, de még a katonák is nehezítik a dolgukat. Jót nevettem a filmen, de komoly témát fes... több»

A film összbevétele 1 771 726 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Andalúziában (Spanyolország) forgatták.

(dulkap)
 
Kedves, jó szándékú, de egyszer nézős mozi az Egy tökéletes nap a délszláv háború abszurditásáról és banalitásáról, egy központi metafora köré szőve. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Az Egy tökéletes nap sajnos az a film, amire pár hónap, vagy akár pár hét múlva nemigen fogunk emlékezni, ami pedig a témáját illeti, a délszláv háborúról már készültek sokkal jobb filmek is. több»
 
Az Egy tökéletes nap beszél releváns és mély dolgokról szól, mégis feelgood mozi, amelynek elején beleülünk egy hintába, a dráma, humor, vagy épp az abszurd pedig időről időre lök rajtunk egyet több»