Nyerj páros belépőt az Egy tökéletes nap premier előtti vetítésére

Az Oscar-díjas Benicio del Toro és az Oscar-díjas Tim Robbins a főszereplői ennek az egyetlen őrült nap történetét elmesélő filmnek. A Mozi Mánia app, valamint partner oldalai segítségével premier előtti vetítésen mutatjuk be az Egy tökéletes nap c. filmet, a hazai forgalmazó a Mozinet Kft jóvoltából.

Az Egy tökéletes nap akcióval teli road-movie, háborús film és őrült fekete vígjáték egyszerre, melyben a kiváló színészek végre komikus oldalukat is megmutatják a közönségnek. 

A sztori szerint egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói (Benicio del Toro - Sicario - A bérgyilkosA galaxis őrzőiTim Robbins - A remény rabjaiMélanie Thierry –Az óceánjáró zongorista legendája) hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva – mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét. A helyzetet bonyolítja, hogy váratlanul egy bombanő (Olga Kurylenko – A Quantum csendje) is csatlakozik a csapathoz, akinek korábban viszonya volt az egyik férfival. 

Az Egy töléletes nap premier előtti vetítése 2016. január 18-án 7 órától kezdődik a Lurdy moziban. Amennyiben szeretnél résztvenni az országos premier előtt tíz nappal tartandó zártkörű vetítésen nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésünkre.

Melyik filmben láthattuk legutóbb a hazai mozikban Benicio del Torot?

A: A galaxis őrzői

B: Beépített hiba

C: Sicario - A bérgyilkos

A válaszokat legkésőbb 2016. január 14. délig várjuk az [email protected] e-mail címre. A nyerteseket emailben, illetve SMS-ben is értesítjük (amennyiben levelében mellékelik a telefonszámukat). A levél tárgyában írjátok be: Mafab jegyjáték.

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük. 

Mozi Mánia appMoziStarMoziNézőFPortálFilmDroidPluszMínusz BlogHetedik Sor KözepeMovieAddictsCineStar