Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
44

Legeslegjobb cimborák - Állati a buli

(Mullewapp - Eine schöne Schweinerei)
 
alexxx  2017. 12. 15.

Ó jaj, hát mit is mondhatnék erről. Nem értem, hogy miért kerül ilyen film a mozikba, tévén is csak fél szemmel menne el. Bocs, de ezt nem élveztem.

 
Roman  2017. 12. 17.

Hát azért nem volt katasztrófa, de nagyon könnyel felejthető. A teremben úgy láttam, a gyerekek élvezték (moziban dolgozok), ami nálam egy csillaggal feljebb tolja az értékelést, végülis nekik készült.

 
pepmed  2017. 12. 16.

ŐSzintén szólva én sem tudnám ajánlani. Unokagúhommal néztem meg, de sem a sztori, sem az animáció minősége, sem az egész úgy egyben nem adott semmit. Tényleg csak a legkisebbekkel kompatibilis ez a film. Anyukák, apukák, nagytesók, nem irigyellek benneteket. :)

 
zeus1000  2017. 12. 14.

Mennyire veheti komolyan a filmet a forgalmazó, ha még egy magyar előzetest csak készítettek hozzá? (Nem csak a mafabon nincs, megnéztem az ads youtube csatornáját). Épp ennyire vehető komolyan ez a film, ezért nem igazán érdemes kimozdulni, és kifizetni a jegy árát. :/ Azt, hogy miért és milyen körülmények között láttam, most inkább nem részletezném.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.