Netflix heti top10: Több mint 120 millió(!) megtekintett óra együtt, ez a két új sorozat tartja lázban a nézőket

Megint egy izgalmas héten vagyunk túl, ahol ezúttal nem volt olyan, a többieket egyedül eltipró film vagy sorozat a Netflixen, mint a korábbi hetekben. A szokásosnál jóval sűrűbb volt az élmezőny, az első két helyezett együttesen több mint 120 millió órányi nézettséget tudott felmutatni. De mögöttük is igen szoros volt a verseny, csak az első tíz második felében volt nagyobb leszakadás.

Az első helyen a Lupin - 3. évad végzett, a rajongók már régóta várták ezt a folytatást, kérdés, hogy azt kapják-e tőle, amire vágytak. Mögötte a második helyre a Beckham futott be nem túl nagy lemaradással, míg a harmadik a Sehol lett, ezen a szinten szintén csak minimális különbséggel.

Mögötte épp csak egy hajszállal maradt le a dobogóról a korábbi éllovas Szexoktatás - 4. évad, míg az ötödik helyen már egy picit nagyobb hátránnyal a Hidegvér végzett. Itt is van egy picit nagyobb távolság az ötödik és hatodik helyezett között, a Vak szerelem - 5. évad végzett ebben a pozícióban.

A hetedik A szeretet gyógyító ereje ereje lett, míg mögötte csupán pár százezer órával lemaradva a Mindent szabad lett a nyolcadik. A kilencedik helyre a top tíz veteránja, a Te vagy a végzetem ért oda, így immár hét hete van jelen a legjobb tíz között. De a One Piece is odafért még a tízedik helyre, ezzel már hat hete van a legjobbak közt.

#10

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

18 800 000 órányi nézettség, 6 hét a listán
#9

dráma | romantikus

Netflix

Egy sikeres ügyvédet ismerhetünk meg, akinek mindene megvan, de családi átok sújtja, és kiderül, hogy a megtörés titkát egy látszólag hétköznapi köztisztviselő birtokolja. több»

22 500 000 órányi nézettség, 7 hét a listán
#8

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

24 200 000 órányi nézettség, 1 hét a listán
#7

dráma | romantikus

Netflix

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején,... több»

24 500 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#6

romantikus

Netflix

Vajon az igaz szerelem rátalál az új évad szereplőire? A sikeres valóságshow az ötödik évadban is keresi a választ a kérdésre. több»

32 600 000 órányi nézettség, 3 hét a listán
#5

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

45 100 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#4

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

53 800 000 órányi nézettség, 3 hét a listán
#3

56 Sehol  (2023)

(23)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»

54 400 000 órányi nézettség, 2 hét a listán
#2

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
58 800 000 órányi nézettség, 1 hét a listán
#1

83 Lupin - 3. évad  (2023)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»

64 900 000 órányi nézettség, 1 hét a listán