Soha nem lesz olyan jó, mint a filmem: Ridley Scott az új Alien-sorozatról

Bár a Covenant után igencsak kérdésessé vált az Alien széria jövője, úgy tűnik, hogy Disney továbbra sem mondott le a franchise-ról.

Még tavaly decemberben érkezett hír először arról, hogy az FX égisze alatt elkészül az Alien sorozat, amelyen ráadásul Noah Hawley, a Fargo és a Légió rendezője és maga Ridley Scott dolgozik majd.

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes a széria háza tája, nemrégiben a The Independent magazinnak adott interjú során kérdezték Scottot arról, milyen is lesz majd az új Alien produkció, a rendező pedig meglehetősen éles választ adott minderre.

“Soha nem lesz olyan jó, mint A nyolcadik utas: a Halál. Ennyi tudok mondani” - jegyezte meg Scott. Nem túl bizalomgerjesztő szavak, noha az utóbbi években megjelent Alien filmeken igencsak elverték a port a kritikusok, ettől függetlenül a Prometheus még így is 400 millió dollárt hozott a konyhára annak idején, ezzel szemben a Ridley Scott rendezésben készült Alien: Covenant “mindössze” 240 millió dolláros bevétellel zárt.

horror | sci-fi | thriller

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és... több»