Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Amerikai gengszter


(American Gangster)

Tartalom

Frank Lucas teljesen észrevétlen maradt, míg a belváros egyik fekete gengszerterének szűkszavú sofőrje volt. De főnöke hirtelen halálakor úgy dönt, eljött az ő ideje, és hatalomra tör. Elkezdi megvalósítani önmagát, és kiépíti saját hálózatát. Richie Roberts az igazi becsületes rendőr, akit társai nem tartanak sokra, mivel nem elég dörzsölt. Lucas és Roberts az ellenkező oldalon ugyan, de szigorú morális rendszert követve vállalják a magányos farkas szerepét. Ahogy a maffiavezér hatalma kiteljesedik, a rendőr egyre közelebb kerül ahhoz, hogy elcsípje a drogbárót.
(SódóGA)
 
2016. 05. 08. 17:00 

Nagyon durva krimi lett ez Danzel-től. Ritka erősen játssza el a szerepét és ez tetszik. A történet lehet, hogy nem lett nagy eresztés, de mégis kedveltem. Nem is tudnám megmondani, hogy a hangulata vagy a karakterek miatt kedveltem meg annyira a filmet. Az tuti, hogy szuper. Ajánlom másoknak.

 
2015. 06. 30. 19:48 

Jó film volt. Crowe keveset játszott benne, de jó volt. Denzel meg lehetett volna benne keményebb. Ha több akció, alvilági leszámolások lettek volna benne, akkor izgalmasabb lett volna a film.

 
2015. 08. 12. 12:37 

A bemutató alapján nagyon vártam a filmet és szerencsére csalódnom se kellett benne. Egy nagyon vagány nagyon jól összerakott filmet kaptam, ami tele volt sok jól megkomponált zenével és humorral. Szórakoztató és aranyos szereplőkkel volt tele. Imádtam. :)

Russell Crowe
Russell Crowe
Denzel Washington
Denzel Washington
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 160. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.