73% 99 szavazat
Végtelenül

Végtelenül

El Incidente
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
21
Szereplők (21)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Végtelenül
Lejátszás
Humberto Busto
Raúl Méndez
Raúl Méndez

FILMINFÓ

Két szálon fut a történet: az elsőben a nyomozó a testvérpárra vadászik, megölve egyiküket. A másikban kirándulni megy a család, és útközben a kislányuk asztmarohamot kap. Mindkét esetben a szereplők robbanást hallanak, és attól kezdve csapdába esnek környezetükben: a nyomozó leszalad a… Több


Rendező: Isaac Ezban
Forgatókönyvíró: Isaac Ezban
Zene: Edy Lan
Ország: Mexikó
Premier: 2014.05.17.
 
2023.10.01 BÉLA Nézhetetlen

legújabb vélemény

K.sz*r

Na ez egy oltári nagy baromság, egy kalap sz*rt sem ér.

0
 
2022.05.09 Piczil Zsolt

Méltatlanul ismeretlen filmek 3. rész

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Váratlanul csapódott be életembe ez a film. Sokkoló történetével, képeivel le is taglózott. Mint annyian leírták már, a vége kicsit kusza lett, értelmezhetetlen. De amíg eljutsz odáig, garantáltan átéled azoknak a nyomorultaknak az őrületét, akik évtizedekre beleragadnak egy tér-idő hurokba. Ezért az élményért én megbocsájtom a film végét is. Van, aki beszédképtelen elhízott emberi torzóként végzi, őrülten. Még azok a szereplők is, akik valamilyen értelmesebb rendszerű monomániával próbálják túlélni a poklot, tudják, semmi remény, csak az ismétlődés vár. Végtelenül. A filmet Retroshock Keny ajánlotta nekem, külön köszönöm neki! A film végén elmondják, hogy amikor életed során rossz döntést hozol a lelked meghasad. Egy része a végtelenbe veszik, egy multidimenzióba, újra és újra lepörgetve azt a pillanatot, amivel megtörted az életed. Az elveszett lelkek egyfajta közös élettel, énnel bírnak ebben a multidimenzióban. Előbb-utóbb ráébrednek, a társ lelkek és a saját állapotukra, látják egymás történetét. Ebben a multidimenzióban az emberiség egész történetének minden meghasadt lelke, lehasadt lélekszilánkja egyszerre létezik. A körforgásból csak akkor tudnak kiszakadni, ha lelkük megtisztul, és belátja a hibáját. Mint a purgatórium a halott lelkeknek.

1
 
2017.07.30 Lonka

Eléggé érdekes film egy amúgy nem különleges alapsztorival, de remek környezetbe ültették, ami gondolkodásra sarkallja a nézőt. Még tuti megnézem párszor.

1
 
2016.11.24 ANdraS

A filmet csak véletlenül néztem meg az HBO GO-n. Nem voltak nagy elvárásaim, de mennyira meglepődtem! A Vételeneül egy majdnem tökéletesen leforgatott sci-fi az "idő hurokról" és arról, hogy mennyit eshet az ember ha ilyen hurokba kerül. Igaz, hogy a végét abszolut nem értettem meg, de lehet hogy másnak érthetőbb lesz.

1
 
2020.12.04 BoBamburg

Pont ilyen egy igazán jó misztikus thriller. Két különböző történet, amikben mégis van valami hasonló. A reményvesztett bezártság. A film végig nagyszerűen adagolja a feszültséget, sőt, a végén iszonyat mennyiségű infót tol a néző arcába, ami nem rossz, de még így se kaptam mindenre magyarázatot. De talán nem is baj.

2