Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az Emoji-film


(The Emoji Movie)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

A történet szerint az okostelefonok applikációi mögött egy teljes világ húzódik meg, mely az Emojiknak ad otthont. Ebben a világban egy emojinak csak egy arckifejezése van, ez alól csak Gene képez kivételt, akinek ez képessége alaposan megnehezíti a dolgát. Barátaival, Hi-5-val és Jailbreakkel epikus kalandra indulnak, hogy megtalálják a programsort, ami Gene-t is "normálissá" teheti. Amikor az emojikat hatalmas veszélybe kerülnek, a három barátra hárul a feladat, hogy megmentsék a világukat, mielőtt végleg törölnék őket. 

(hp)
 
2017. 08. 05. 21:07 

Ez a film izgalmas, kalandos és cuki :). A kedvenc emoji figuráim is játszanak benne. (de sajnos nem az összes)

 
2017. 08. 04. 17:35 

Nem tudok sok mindent elmondani erről a meséről. Az ember azt gondolná, hogy nagyon aranyos, és a történet akár az is lehetne vagy épp a morális mondanivalója. Ám mindez egy szörnyen ötlettelen megvalósításban ölt testet. Ez a koncepció szerintem már nagyon a véglet. Sokszor nagyon primitív a humora, amit nem mernék megmutatni egy gyereknek sem.

 
2017. 07. 29. 20:33 

Nekem végig az volt az érzésem, hogy az Inside Out ötletét hozták végig. Sajnos ugyanezt a sémát ezzel a külsővel nem lehet megcsinálni. Szörnyen nevetséges az egész film elgondolása, egy olyan világot épít fel, ami nem csupán elrugaszkodott, hanem elképzelhetetlen. Ez már nem a fantázia szárnyalása, hanem egy szörnyen ostoba film.

 

Az Emoji-film nagyon hamar felkerült az IMDB legrosszabb filmeket összegyűjtő listájába. Jelenleg (2017. aug. 15) 1,8 ponton áll a 10 fokú skálán.

(GedyPapa)
 

A filmben 250 különböző emojit építettek be az alkotók.

(GedyPapa)
 

A film bejelentését igen negatívan fogadták a közösségi média felületein. Az első előzetes 2017. januárjáig több mint 79 ezer dislike-ot kapott a YouTube-on.

(hp)
VOX.hu - Az Emoji-film
Öngyilkos trollkodásnak mondjuk nem rossz, de minden másnak szinte értékelhetetlen, hiába próbálták meg mégiscsak becsomagolni valamiféle basic-tanmesébe az outsider emojiról, akibe sokkal több érzelem szorult, mint amit elvárnak tőle. 15/100
Movieaddicts: Az Emoji-film
Az Emoji-film nagyon könnyen befogadható. A lehúzó kritikákkal ellentétben, rendkívül érdekes és figyelemfelkeltő történetet kapunk. Olyan témákat érintve, amelyek ténylegesen fontosak és érdemes róluk kommunikálni később is a fiatalabbakkal.

8/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.