Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

A Rémálom az Elm utcában, és a Péntek 13 gyilkos szörnyetegei pokoli küzdelemben csapnak össze. A hokimaszkos halálosztót, Jason Voorheest Freddy Krueger küldi Springwoodba, hogy félelmet csepegtessen az emberek szívébe. A terv azonban visszafelé sül el, Jason túlságosan élvezi a vérfürdőt, Freddy pedig úgy dönt, nem hagyja tovább, hogy más arassa le a babérokat.
(kázsé)
 
2016. 02. 13. 00:06 

Alapvetően horrorfilmnek igen gyatra. Van benne pár béna színész is. Mégis szeretem ezt a filmet, mert egész jó ötlettel hozták össze a két mészárost. Meg egyáltalán mókás volt egy filmben, sőt egymás ellen küzdve látni őket. Freddy poénjai óriásiak és Robert Englund szokás szerint zseniálisan formálja meg őt.

 
2016. 02. 13. 12:53 

Ez a film nagyszerűen követi és zárja le a Jason Goes to Hell és a Chuky Menyasszonya által kitaposott ösvényt igazi bűnös élvezet, kár hogy nem született folytatása legalábbis hivatalos filmben nem ;)

 
2016. 10. 02. 15:52 

Nálam abszolút 5 csillagos a film, ha nem láttam már vagy hússzor, akkor egyszer sem. Imádom Freddy karakterét, ahogy Jason-ét is. A poénok nagyon ott vannak végig a filmben, ahogy az izgalom és a feszültség is. A végére remélem mindenki megszereti Freddy és Jason karakterét, én odavagyok értük. Nem félelmetes horror, de igazi kis klasszikus. Aki szereti a horrort, az mindenképp nézze meg, ha eddig még nem tette volna. Nem a legizgalmasabb film, ezt aláírom, de nagyon jól alakítanak a színészek és minden benne van, ami egy horrorfilmbe kell. Imádom.

Jason Ritter
 

Peter Jacksont is felkérték rendezőnek.

(kázsé)
 

Ken Kirzingernek fogászati kezelésen kellett átesnie, de nem volt idő leszedni és újra felrakni a sminkjét, így kimaszkírozva ment az orvoshoz, ahol több beteg azt hitte, hogy egy elszabadult pszichopata, és majdnem kihívták a rendőröket.

(kázsé)
 

Az utolsó film, amiben Robert Englund játssza Freddy Kruegert.

(kázsé)
Smoking Barrels: Freddy vs. Jason
Az emlékezetes ágyas gyilkosság Voorhestól, vagy a flipperes percek Krueger előadásában a rajongók számára emlékezetessé teszik ezt a könnyed szórakoztatásra szánt, önmagát nem túl komolyan vevő crossover filmet.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.