Film tartalmak

88 Esőember  (1988)

Charlie Babbit (Tom Cruise) az elkényeztetett  és önző szépfiú csalódottan veszi tudomásul, hogy apai öröksége mindössze néhány rózsabokor és egy öreg... több»
Dalton, a titokzatos figura kitalálja a tökéletes bankrablást, és több tucat ártatlan polgárt ejt túszul egy épületben. A belevaló zsarué, Frazieré  a... több»
Carlito (Al Pacino) 5 év börtön után tér vissza a spanyol negyedbe. Le akarja zárni drogos és balhés múltját, hogy új életet kezdhessen, azonban amiko... több»
Kamaradarab egy döntés meghozataláról. A tizenkét esküdtnek egy egyszerűnek látszó gyilkosssági ügyben kell ítéletet hoznia. Az egyik esküdtben azonba... több»
1940-ben a németek bombázták Londont. Sok család a gyermekeit vidékre küldte, hogy ne essen bajuk. Peter, Susan, Edmund és a kicsi Lucy is kénytelenek... több»

91 Eredet  (2010)

Cobb (Leonardo DiCaprio) a legnagyobb tolvajok egyike, aki arra specializálódott, hogy egy különleges álommegosztó technológia segítségével mások álma... több»
Oskar Schindler (Liam Neeson) a második világháború során a németek által megszállt Lengyelországba kerül, ahol jó kapcsolatai és ügyeskedése révén me... több»
Salt ügynök (Angelina Jolie) a CIA egyik legjobban képzett embere, ám a titkosszolgálatok alkalmazottai közül senki sincs biztonságban: egy orosz diss... több»
Allen (Will Ferrell) egy megbízható, papírmunkát végző rendőr. Társa, Terry (Mark Wahlberg) terepen szeret lenni, de gyorsabban lő, mint gondolkodik. ... több»
John Forbes Nash Jr.  (Russell Crowe) a Princeton Egyetemen hallgat matematikát, ahol a könyörtelen versenyhelyzetben igen nehéz kitűnnie egy olyan va... több»