Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Egy csodálatos elme


(A Beautiful Mind)
Egy csodálatos elme

Tartalom

John Forbes Nash Jr.  (Russell Crowe) a Princeton Egyetemen hallgat matematikát, ahol a könyörtelen versenyhelyzetben igen nehéz kitűnnie egy olyan valakinek, akinek sem gazdag családja, sem vagyona nincs. Nash viszont valamiben különbözik a többiektől, és zsenialitásának tanújelét is adja, amivel egy csapásra megváltoztatja nem csak saját életét, hanem a tudományét is. Élete egyre inkább sínre kerül, amikor megismeri szerelmét (Jennifer Connelly), barátja (Paul Bettany) pedig mindenben támogatja. Ám Nash tudása nem csak a magánemberek számára érdekes...
(SódóGA)
2016. 12. 10. 22:01 

Az ember csak nézi nézi elmálmulva nézi Russel Crowe színészkedését a történetet és még egy csattanó is van benne ami minden idők egyik legjobb filmjévé teszi. Egyetlen gondja hogy csak egyszer nézhető

2016. 07. 17. 21:53 

Nem lett jó. Rémes alkotás de komolyan. Eleinte azt se tudtam eldönteni, hogy ez most vicc volt-e vagy most mi van. Egy csomó ponton vérzett a történet így ez most nem nyerte el a tetszésemet.

2016. 06. 11. 12:47 

Ehhez a filmhez szerintem egy teljesen másfajta hangulat illett volna, mint amit összehoztak neki. Ez itt most sajnos elég rémesre mondhatni unalmasra sikeredett. Nem igazán tetszett így nem is ajánlanám.

Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Russell Crowe
Jennifer Connelly
Ed Harris
Russell Crowe
Russell Crowe
Ed Harris
Russell Crowe
Russell Crowe
Ed Harris
Jennifer Connelly
Russell Crowe
Russell Crowe
 

Russel Crowe a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 90. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Dave Bayer matematikaprofesszor volt a film matematikai tanácsadója és Russell Crowe kézdublőre, amikor bizonyításokat és képleteket kellett írni.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.