Tom Holland színész eddig olyan szerepekről volt ismert, amelyekben könnyedebb, játékosabb oldalát mutathatta meg.Az Akiva Goldsman által rendezett (Egy csodálatos elme), A zsúfolt szoba című sorozat trailerében Tom Holland teljesen más, eddig nem ismert személyiségét mutatja meg a nézőknek. Egyszerre többet is. 

A színész neve szorosan összefonódik a Marvel-moziverzum Pókemberberének karakterével, vagy az Uncharted és a Fejedbe látok című film főszereplőjével. Új mozijában olyat karaktert hoz, ami teljesen kívül esik eddigi komfortzónáján.

A zsúfolt szoba című sorozat indulása előtt megjelent trailerből kiderül, hogy a színész ezúttal egy híres bűntény központi szereplőjének bőrébe bújik. Billy Milligant alakítja, akit 1979 nyarán, a Rockefeller Centerben történt lövöldözés gyanúsítorttjaként tartóztattak le. Ügye precedens értékű, hiszen ő volt az első olyan vádlott az Egyesült Államokban, akit disszociatív személyiségzavara miat mentettek fel az ítélethozatal alól.

A sorozat június 9-től, kizárólag az az Apple TV+-on látható. A sorozat első három részét egyben vetítik le, majd a fennmaradó hét rész minden héten pénteken látható. A finálé július 28-ra várható.

Miről szól a sorozat?

A történet középpontjában a Tom Holland által alakított Danny Sullivan áll, aki 1979-ben New Yorkban lövöldözésbe keveredik, letartóztatják. Az eset részleteit Rya Goodwin nyomozó (Amanda Seyfried) igyekszik feltárni.

Goodwina kihallgatások során egyre mélyebbre ássa magát Sullivan pszichéjébe, megismerve a karaktert és és tragikus élettörténetét. Ollyan titokra bukkan, amely nemcsak Sullivan életét, de az amerikai jogrendet is örökre megváltoztatja.

Az Akiva Goldsman nevével jegyzett filmek garanciát nyújtanak a minőségi szórakozásra. Olyan filmek köthetők a nevéhez, mint az Egy csodálatos elme, amelynek forgatókönyvéért 2000-ben Oscar-díjjal jutalmazták.Ezen kívül ő jegyzi az Én, a robot vagy a Legenda vagyok című filmek forgatókönyvét.

Holland és Amanda Seyfried mellett Sasha Lane (Loki), Emmy Rossum (Shameless - Szégyentelenek), Will Chase (Stranger Things) és A fiúkból és a The Walking Deadből ismert Laila Robins szerepelnek a sorozatban.

dráma | életrajzi | krimi

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»