Értékelések (123)

Bár nem egészen nyerte el a tetszésemet a film, de hozta az elvártat, aminek örülök. A Marvel jól csinálja azt, amit csinál, nagyon remélem, hogy még 10-20 év múlva is ez... több»
2016. 05. 16.
Nagyon szeretem ezt a magyar rajzfilmet, régen minden héten beraktam VHS-en és megnéztem, nagyon jó nosztalgiafaktor nálam. Aki teheti nézze meg mindenképp!... több»

68 Vakáció  (2015)

2016. 04. 28.
Hát nem a legjobb vígjáték az egyszer biztos, meg sem közelítik a régi filmek színvonalát, de azért mégis ajánlom mindenkinek a filmet, mert az egy dolog, hogy nekem mi a... több»
2016. 04. 28.
A világ egyik legjobb vígjátéka. Chevy Chase akkoriban remekelt minden filmben egyszerűen zseniális a humor bennük és jó a történetvezetés is, egyáltalán nem unalmas egys... több»
Nagyon örültem, hogy visszahozták a régi színészeket, mert a mostani fiataloknak (akik sajnos ebben a filmben is benne vannak) semmi közük az általuk megformált karakterh... több»
2016. 04. 28.
Áh ez egy nagyon jó film. Akcióvígjáték féleség, minden van benne, ami kell és szerencsére ennél a filmnél a humoros is a helyén van. Nagyon jó tényleg csak ajánlani tudo... több»
2016. 04. 28.
Jó kritikákat olvastam róla, így megnéztem, de sajnos nem tetszett. Nagyon erőltetett poénok vannak benne és néha tényleg csak Kenguru Jack dobja fel a filmet. Azt viszon... több»
2016. 04. 28.
A Fox Kids sorozatokban valahogy minden megvolt a 90-es években, amire egy gyerek vágyott. Sajnos a mai mesék színvonala a földet súrolja, nagyon gagyi butaságok vannak m... több»

79 Hegylakó  (1986)

2016. 04. 28.
Nem rég láttam ezt a filmet, valami dögunalom. Semmi extra nincs benne, fogalmam sincs, hogy miért kellett neki sorozatot csinálni, de az biztos, hogy a sorozat sokkal jo... több»
2016. 04. 28.
A film legnagyobb pozitívuma részemről Rébusz. Jim Carrey nagyon jól hozza a figurát, akkoriban miatta néztem meg sokszor ezt a filmet. Val Kilmer-ben sosem volt semmi Br... több»
2016. 04. 28.
Na ez egy igazi Batman film és nem a mostaniak. A mostaniak dögunalmas egyszernézős akciófilmek (amiben nem látszik az akció), de a két Tim Burton-ös Batman, mind a mai n... több»
2016. 04. 28.
De elrontották a gyermekkorom egyik kedvenc meséjét, nem értem, hogy miért kellett ezt tenni. Nagyon lapos a film, talán az akciók valamennyire értékelhetőek, de a humor.... több»

61 Godzilla  (2014)

2016. 04. 27.
Mire megjelenik Godzilla már rég bealudtam, nagyon lassú a történetvezetés, lehet ez sokaknak bejön nekem nem, egyáltalán nem jön a parafaktor, sajnos unalmas egy film le... több»
2016. 04. 27.
Nagyon félresikerült reboot lett, bár szórakoztató lenne csak az a baj, hogy van alapja, volt előtte egy film és ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Unalmas nem is féle... több»
Sajnos ez nem lett olyan jó, mint az 1. rész volt, de még így is elég szórakoztató alkotás le a kalappal. Elég egyedi módon teszi össze a grimm mesék történeteit, nagyon ... több»
Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom. Régi klasszikus, amit a család minden tagja szeretni fog. Igazán vicces és szórakoztató egy francia film, mondjuk én alapból szeretem... több»
2016. 04. 27.
Will Smith nagyon jól nyomja az ilyen szerepeket, itt pozitívum volt még a történet is, mert jól meg lett írva és jól le lett rendezve, csak ajánlani tudom mindenkinek, a... több»
2016. 04. 27.
Gyerekfilmhez képest elég félelmetes és nyomasztó hangulatú, ezért is szeretem nagyon. De most komolyan mondom ezt a filmet senki se hagyja ki, mindenki nézze végig legal... több»
Emlékszem még a TV2-n néztem meg a filmet, de már akkor is nagyon tetszett. Vannak hibái és nem a legjobb vígjáték, bár nagyon próbált az lenni, de még így is klasszikus ... több»
2016. 04. 27.
Örök kedvenc ez a sorozat, mind a mai napig lehet nevetni a vicceken. Ez a sorozat humorban nem szenved hiányt, korszakalkotó volt akkoriban, nagyon jó epikus sorozat, mi... több»