Értékelések (114)

2017. 06. 21.
Csípem ezt a filmet.Vígjátékhoz képest teljesen jó storyja van és nem is könnyen érthető elsőre. Dwayne Johnson itt is atom mód jó testfelépítéssel bír és mellé ez a kis ... több»
2017. 06. 21.
Ez már sajnos annyira nem lett jó,sajnos ugye a család keveset szerepel és csak Aladár és Blöki sajnos annyira nem tudják elcipelni a hátukon ezt a fergeteges kis sorozat... több»
Ezt is nagyon szeretem, habár a vakáción a Mézga családot én jobban szeretem. De ezen kívül felettébb kellemes kikapcsolódást nyújt bármikor,nagyon jókat szoktam rajta ne... több»
2017. 06. 16.
Kedvenc mesém! Minden nyáron kötelező, főleg ez a vakációs!:) Mindenkinek bátran ajánlom,nagyon sajnálom,hogy nem sok ilyen jellegű mese készült. Kihagyhatatlan kis alkot... több»
Gyerekként imádtam. Felnőttként az utolsó csatajeleneteken és a zenéken kívül nagyon sok minden nem értékelhető benne sajnos, pláne úgy,hogy tök sok jó jelenetet vágtak k... több»
Nekem bitang mód bejött, sokkal jobb lett, mint az előző. Olyan igazi Karib-tenger kalózai. Tele idióta poénnal és jelenetekkel. A zenéje itt is remek,tökéletesen illik m... több»
2017. 06. 16.
Mindenképpen jobb,mint az első rész szerintem. A tünde hölgy pedig nagyon gyönyörű ebben és a harmadik részben is. Ez és a harmadik simán elférne az eredeti trilógiák köz... több»
2017. 06. 16.
Furcsa mert a 3 rész közül ez áll a leggyengébb pontozáson. Engem meglep. Sokkal pörgősebb,mint mondjuk az első rész és eseménydúsabb. A látvány ebben a legszebb és tökél... több»
2017. 06. 16.
Az eredeti hármat meg sem közelíti. A három hobbit közül ahhoz képest, hogy a többi mennyivel jobb kifejezetten gyengének mondható ám a többit megnézve nem rossz kezdés. ... több»

83 Robotzsaru  (1987)

2017. 06. 07.
Nagyon szeretem ezt a filmet. Sajnos nálunk rengeteg verziója és szinkronja létezik,semmikép se az újabbakkal nézzétek! Bárkinek ajánlom,aki egy jó kis akcióra vágyik.... több»
2017. 06. 07.
Kellemes kis film,ezt az egyszeri megnézést nem bántam meg ám kétlem,hogy bármikor megtudnám nézni. Itt-ott néha kicsit fárasztó,de még mindig a jobb kategóriába sorolnám... több»
2017. 06. 07.
Tökéletes zene,tökéletes sztori,magával ragadó táj és persze Terence Hill és Henry Fonda!:) Nagyon szeretem ezt a filmjét is Terencenek talán a legjobban mind közül. Egy ... több»
Zseniális film az első résszel együtt. Imádom az egészet egyszerűen,a zenéje is remek.Nagyon várom már a következő részeket. Hajrá"negrok" ti vagytok a legjobbak!:D... több»

91 Eredet  (2010)

2017. 06. 05.
Sokat vártam ettől a filmtől és azt meg is kaptam. Remek történettel,szereplőkkel és zenével. DiCaprio már ekkor megérdemelte volna az Oscar-díjat véleményem szerint.... több»

81 Saw  (2003)

2017. 06. 05.
Az összes fűrész közül a legjobb, az ezután következő 2 rész még élvezhető de a többiről nem szeretnék nyilatkozni inkább. Ennek a filmnek a minőségéből viszont ez semmit... több»
2017. 06. 05.
Sokkal kevesebbet vártam és végül hatalmas pozitív csalódás volt. Remek a női karakter alakítása,a sztori és annak csavarai is nagyon helytállóak. Egy percet sem unatkozt... több»
Ez egy akkora félrenyúlás volt,mint a fene. Alig lehet minősíteni is mert annyira jellemtelen szenny pedig ritkán mondok ilyet filmről. Semmiképpen ne nézzétek meg,időpoc... több»
2017. 06. 05.
Nagyon bejön az egész karakter és Jim Carrey alakítása kiváló,de tényleg! Hatalmas poénokkal,a mai napig bármikor szívesen megnézem. A második résszel együtt az egyik ked... több»
2017. 06. 05.
Bitang jó kis film, sokáig ódzkodtan tőle de nem bántam meg,hogy végül megnéztem . Alapjáraton nagyon szeretem a poszt-apokaliptikus filmeket és ez is közéjük tartozik a ... több»