Mark Hamill rohamosztagosként gyűjtött adományt Los Angelesben

Luke Skywalker Hollywoodban jótékonykodott.


Hamarosan a mozikban a Star Wars VII, melynek eddigi, összesen közel 7 percnyi anyagot tartalmazó előzetes és tv-szpot dömpingjéből rendre kimaradt a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, aki még csak a film hivatalos posztereinek egyikén sem tűnt fel. A színész végre levetett álarcát, hogy jótékonykodjon az Omaze kampányán belül.
A színész a napokban rohamosztagosnak álcázva gyűjtött adományokat a Hollywood Boulevard-on. Mindazok, akik 10 dollár felett adományoztak, bekerültek a sorsolásba, amivel esélyt kaptak arra, hogy a sztárok gyűrűjében ott legyenek a Star Wars VII vörös szőnyeges premierjén. Hamill számos 'ismerősével' összefutott az esemény keretein belül, többek közt Darth Vaderrel és Chewbaccával is.
'Az utolsó alkalom, amikor valaki rohamosztagos egyenruhában láthatott akkor volt, amikor kiszabadítottuk Leiát a Halálcsillagról' - mondta el Hamill.
A Star Wars - Az ébredő Erő december 18-án debütál a mozikban. A kattintás után új képekkel, előzetesekkel és érdekességekkel várunk.