Ashton Kutcher napjaink egyik legismertebb hollywoodi sztárja. Pályafutásában az Azok a 70-es évek show hozta meg az áttörést. A színész ma ünnepli 45. születésnapját, ez alkalomból pedig össze is gyűjtöttünk tíz érdekességet róla.

1. Ashtonnak van egy Michael nevű ikertestvére. Michael egész életében egészségügyi problémákkal küzdött; agyi bénulással született, majd nagyon fiatalon szívátültetésen esett át. Michael a cerebrális bénulásban szenvedő gyermekek szószólója.

2. Ashton Kutcher számos alkalommal szerepelt már a címlapokon, így egy rendkívül sármos és vonzó férfinak számít Hollywoodban. Kutcher 2008-ban felfedte, hogy úszóhártyás lábai vannak, amely miatt hosszú éveken keresztül bizonytalan volt a külsejével kapcsolatban.

3. Ashton Kutcher először modellként vált sikeressé, miután több népszerű reklámban is szerepelt, arról viszont ritkábban esik szó, hogy korábban karbantartóként is dolgozott a General Millsnél.

4. Ashton az iowai egyetemre járt biokémiai mérnöki szakra, mivel abban reménykedett, hogy találhat gyógymódot testvére számos egészségügyi problémájára.

5. Demi Moore Inside Out című memoárja sokkolta Hollywoodot, miután megnyílt az alkoholizmussal és kábítószerrel való küzdelméről. Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy visszazuhant, amikor Ashton Kutcher párjaként azt nyilatkozta, hogy az alkoholizmus nem valódi betegség.

6. Ashton számos start-up vállalkozásba és technológiai alkalmazásba fektetett be. Sőt, a legnépszerűbb alkalmazások közül soknak ő volt az alapítója. Kutcher még jelenlegi feleségétől, Mila Kunistól is kért segítséget. Megkérte Kunist, hogy próbálja ki a két új alkalmazást, amit fontolgatott. Kunis beleegyezett, és a maradék idejét a Tinderen töltötte. Hamar rájött, hogy ez egy remek üzleti lehetőség.

7. A színész noha ideje nagy részét forgatásokon vagy az irodában tölti. Folyamatosan új projekteken és üzleti vállalkozásokon dolgozik, viszont, hogy egy “kis” testmozgásra is sarkallja magát, több küzdősporttal is megpróbálkozott.

8. Ashton Kutcher és Mila Kunis Hollywood két legjobban fizetett sztárja. Emellett Kutcher több üzleti vállalkozásban is részt vesz, elmondásuk szerint mindketten nagy szegénységben nőttek fel, így arra tanítják gyermekeiket, hogy tudjanak gazdálkodni az értékeikkel. Kutcher nem tervezi, hogy vagyonkezelői alapot hoz létre a gyerekeinek, vagy hogy továbbadja a vagyonát.

9. Kutcher petíciót indított, hogy pelenkázó állomások legyenek a férfi mosdókban, ugyanis igazságtalannak tartja, hogy azok csak a női mosdókban találhatók meg.

10. 2001-ben Ashton Kutcher egy meghitt randit tervezett akkori barátnőjével, Ashley Ellerinnel, amikor a lány látszólag felültette őt. Miután elment Ashley házához, kiderült, hogy a lányt meggyilkolták, így 2019-ben tanúskodott Michael Gargiulo ellen.