10 éves Bruce Banner kerestetik

Jó ideje formálódik már a Disney boszorkánykonyhájában a Amazon: Ügyvéd sorozat, de a rajongók még mindig csak nagyon kevés biztosat tudhatnak róla. Rengeteg a kérdés, amelyekre csak nagyon lassan érkeznek a válaszok. Ilyen kérdés, hogy pontosan miről fog szólni a sorozat. Milyen szerepet szánnak benne Hulknak és Bruce Bannernek? És mint ilyen, szerepelni fog-e benne Mark Ruffalo?

E kérdésekre továbbra sincs egyértelmű válasz, ráadásul a Disney egy picit most még jobban megkavarta a rajongókat. Kiderült ugyanis, de legalábbis pletykálnak róla, hogy a Disney színészt keres Bruce Banner szerepére. Igen ám, csakhogy a kritériumok között szerepel, hogy az illető lehetőleg 10 év körüli legyen.

Ebből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a Amazon: Ügyvéd sorozatban legalább visszaemlékezések formájában megismerhetjük majd a gyermek Bruce Bannert. És mivel a sorozat nem róla, hanem az unokatestvéréről, Jennifer Waltersről fog szólni, így az ő gyerekkori emlékeiről lehet szó.

Ez tehát továbbra sem zárja ki, hogy Mark Ruffalo legalább egy cameo erejéig felbukkanjon majd a Disney+-ra készülő sorozatban. A színész egyébként a közösségi médián keresztül köszöntötte a Marvel-családban a Jennifer Walterst alakító Tatiana Maslanyt.

A Amazon: Ügyvéd sorozat egy fiatal ügyvédnőről fog szólni, aki egy baleset után vért kap az unokatestvérétől, Bruce Bannertől. Csakhogy ezzel váratlanul megkapja a szuperképességét is, hogy pusztító erejű szörnyeteggé váljon. A nagy különbség az, hogy mikor Jennifer változik zöld izomkolosszussá, ő nem veszíti el a normál tudatát.