20 perc szex A szürke ötven árnyalatábanA kép forrása: Focus Features

Az E.L. James nemzetközi bestsellerén alapuló produkció ötödét szexjelenetek teszik ki, tudta meg a Sunday Times.

Aki csak egy kicsit is hallott már az adaptáció alapjául szolgáló könyvről, vagy olvasta a könyvet, pontosan tudhatja, hogy A szürke ötven árnyalata nem fukarkodik merész jelenetekben. Nem lesz ez másként a Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével készült filmben sem. Igaz, a könyv nagy részét a szexuális aktusok leírása teszi ki, így ehhez képest nem tűnik soknak az beharangozott húsz perc.

Az alig több mint egy hónap múlva debütáló film óriási érdeklődésre tart számot, első előzetesét eddig mintegy 250 millióan látták a YouTube-on. A Fandango online jegyértékesítő portál adatai szerint A szürke ötven árnyalataminden idők legtöbb előzetes jegyeladást pordukáló korhatáros filmje, ezzel olyan produkciókat utasított maga mögé, mint a Szex és New York 2., vagy a Másnaposok 2.. Az előzetes becsélések szerint a film nyitóhétvégéjén akár 60 millió dolláros bevételre is szert tehet.

A szürke ötven árnyalata 2015. február 13-án debütál a mozikban.

Még több információra vagy kíváncsi? Előzetesekért, filmrészletekért, képgalériáért és érdekességért látogas meg a film adatlapját. Klikk!