Már elérhető a Netflix műsorkínálatában az Ana de Armas főszereplésével készült Szöszi. A Marilyn Monroe életét feldolgozó filmet viszont már most többen felkavarónak találták, így sokan nem is jutottak tovább az első húsz percen.

Ana de Armas néhány napja saját maga is felemelte a hangját, hogy szerinte a filmben látható meztelen jelenetek gyakorlatilag vírusként terjednek majd a világhálón, ami szerinte egyszerűen undorító, ám úgy tűnik, hogy a nézők egy része már a film első húsz percétől is besokallt.

“Próbáltam megnézni a Szöszit. A közel 3 órás filmből 20 percnél többet nem tudtam megemészteni. Ez a 20 perc is kegyetlen és szívszaggató volt” - írja egy dühös előfizető, aki emiatt egyszerűen csak “nézhetetlennek” találta a produkciót.

“Megnéztem a Szöszi első 20 percét, aztán azonnal meg kellett néznem a twittert, hogy lássam, lemaradtam-e valamiről, vagy hogy mások is ugyanúgy undorodnak-e tőle, mint én. Igazoltnak érzem magam” - olvasható egy további bejegyzésben.

Richard Brody, a New Yorker szerzője korábban “nevetségesen vulgárisnak” titulálta Andrew Dominik filmjét, amelyet egész egyszerűen “a rendezői szadizmus egy különleges fajtájának” titulált.

Dominik egyébként 11 éven át dolgozott azon, hogy a film egyáltalán elkészülhessen, a rendező nem mellékesen a MeToo mozgalom egyik kifejező alkotásának szánta, ráadásul a Netflixnél is el kellett érnie, hogy ilyen explicit formában készíthesse el a produkciót.

“A Szöszi egy igényes film. Ha a közönségnek nem tetszik, az a kib***ott közönség problémája” - nyilatkozta a rendező a Screen Dailynek.

A Szöszi tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

48 Szöszi  (2022)

családi | dráma | életrajzi | misztikus | romantikus

A filmben, Andrew Dominik rendező tolmácsolásában megismerhetjük Marilyn Monroe életét és munkásságát. A produkció alapját Joyce Carol Oates azonos című regénye... több»