Még januárban Parker Finn, a Mosolyogj (Smile) rendezője elmondta, hogy "vannak ötletei a Smile 2-re", de nem akarja ismételni magát...

...nos, úgy tűnik, talált egy jó sztorit a sikeres horrorfilm folytatásához. A Paramount Pictures most bejelentette, hogy a Mosolyogj 2. 2024. október 16-án kerül a mozikba!

A streaming-piacra szánt film olyan jól sikerült, hogy a stúdió úgy döntött, a mozikban is vetítik. Végül a 17 millió dolláros költségvetéssel készült alkotás, amely a bemutatásakor 12 éven aluliaknak tilos karikát kapott, 217 millió dolláros bevételt hozott a nemzetközi jegypénztáraknál!

A 2022 szeptember végén megjelent film Rose-t, egy pszichiátert követi, akinek az élete rémálommá válik, miután szemtanúja lesz egy traumatikus eseménynek, amely az egyik páciensét érinti. Egy titokzatos erő hatalmába keríti Rose-t, akinek szembe kell néznie a múltjával, hogy megpróbáljon túlélni...

Miben különbözne a folytatás?

Parker Finn gyorsan kijelentette, hogy olyan folytatáson gondolkodik, amely teljesen eltér az első rész történetétől. A ComingSoonnak 2022 novemberében így nyilatkozott: "Úgy gondolom, hogy sok izgalmas dolgot lehetne csinálni a Smile univerzumában. Rengeteg olyan sarok van, amit szándékosan nem fedeztem fel, és olyan dolgok, amiket szerettem volna megcsinálni az első filmben, de egyszerűen nem volt rá hely."

"Ha valaha is tervezünk egy újabb Mosolyogj filmet, annak másnak kell lennie, mint amit az első filmben tapasztaltunk. Egy másik film valami teljesen mást adhatna, de ugyanakkor egyedit a Mosolyogjhoz képest." - mondta a rendező.

Vajon a Mosolyogjból is olyan horror franchise lesz, mint a Démonok közöttből?

65 Mosolyogj  (2022)

horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

Miután tanúja volt egy bizarr, traumatizáló esetnek, amely egy betegével történt, Dr. Rose Cotter olyan ijesztő dolgokat tapasztal, amelyekre nem tud magyarázatot adni. Rose-nak a... több»