2023 legdurvább(?) horrorjához 6400 liter vér kellett

Lee Cronin számára egy igazán kényes kérdés, ha vérről van szó egy adott produkcióban. Mindezt mi sem jelzi jobban, hogy az Evil Dead Rise filmben közel 6400 litert művért használtak fel.

“Ki kellett bérelnünk ezt az ipari konyhát, hogy a vért megfőzzük, frissen tartsuk és felmelegítsük, mert a karaktereket teljesen beborítja. Rengeteg folyadékkal kellett gazdálkodni ebben a filmben. Azt akartam, hogy a vér valódi karakter legyen, ezért fontos volt, hogy a viszkozitása és a kinézete is megfelelő legyen” - mondta a rendező.

Ezen túlmenően Cronin arra törekedett, hogy a produkció minden eleme csúcsminőségű legyen, tekintettel Sam Raimi sorozatának örökségére. A rendező egyébként Raimi munkatársával Romel Adammel közösen dolgozta ki a saját ötletét.

“Találkoztam a producerrel Rob Tapert-tel és Sam-mel Los Angelesben, és elmondtam nekik a történet alappilléreit, nem sokkal később pedig hívtak az ügynökeim, hogy enyém a projekt” - tette hozzá Cronin.

Az Evil Dead Rise a mai nap debütált az amerikai mozikban, viszont már a premier előtti vetítéseken is hatalmas sikert aratott. A hazai bemutatóval kapcsolatban egyelőre nincsenek hivatalos információk.

fantasy | horror | sci-fi | thriller

Két testvér története, akiknek újbóli találkozását démoni erők próbálják megakadályozni.