5 nap múlva: Kiefer Sutherland új háborús filmjét már a héten otthonról nézheted

Az izgalmakkal teli új háborús film, a Zendülés a Caine hadihajón - Hadbírósági tárgyalás Kiefer Sutherlanddel a főszerepben december 23-tól debütál – kizárólag a SkyShowtime-on.

A Republic Pictures filmje, amit az Oscar®-díjas filmrendező, William Friedkin írt és rendezett, olyan sztárokat vonultat fel, mint Kiefer Sutherland, Jason Clarke és Lance Reddick, Jake Lacy, Monica Raymund, Lewis Pullman.

A The Caine Mutiny Court-Martial, az Oscar-díjas filmrendező, William Friedkin által írt és rendezett, és Herman Wouk azonos című Pulitzer-díjas regénye alapján készült film december 23-tól kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető.

A lebilincselő film az amerikai haditengerészet egyik első tisztjének történetét követi nyomon, aki egy lázadás megszervezésének ügyében áll bíróság elé, miután kapitánya az elmezavar jeleit mutatta, és veszélybe sodorta legénysége életét.

A nagyszerű szereplőgárdát felvonultató The Caine Mutiny Court-Martial főszereplői: Kiefer Sutherland (24), Jason Clarke (Oppenheimer), Jake Lacy (White Lotus), Monica Raymund (Chicago Fire), Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Jay Duplass (Transparent), Tom Riley (The Nevers) és Lance Reddick (John Wick).

A haditengerészeti bírósági eljárás kezdetén Barney Greenwald (Clarke), egy szkeptikus haditengerészeti ügyvéd vonakodva vállalja el Steve Maryk hadnagy, a haditengerészet első tisztjének védelmét, aki átvette a USS CAINE irányítását a zsarnoki Philip Francis Queeg hadnagytól (Sutherland), miután barátságtalan vizekre hajózva egy heves tengeri viharba keveredtek. A tárgyalás előrehaladtával Greenwald egyre jobban aggódik, és megkérdőjelezi, hogy a Caine fedélzetén történt események valódi lázadásnak tekinthetők-e, vagy egyszerűen a tengerészek egy csoportjának bátor cselekedeteiről van szó, akik nem bíztak meg labilis vezetőjükben.

A Republic Pictures The Caine Mutiny Court-Martial filmjét William Friedkin (The French Connection, The Exorcist) rendezte Herman Wouk színdarabja alapján. A Friedkin által írt és rendezett film producerei: Annabelle Dunne (Joan Didion: The Center Will Not Hold, Everything Is Copy and Fake Famous) és Matt Parker (Beasts of the Southern Wild), kiegészülve Michael Salven (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) és Mike Upton (John Wick) vezető producerekkel. A filmet a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

dráma | háborús

SkyShowtime (2023.12.23.)

A film egy tengerésztisztet követ nyomon, aki lázadásért áll bíróság elé, miután átvette a parancsnokságot egy olyan hajóskapitánytól, akiről úgy érzi, hogy instabil... több»

via SkyShowtime