9(!) órás változat készülhet az Avatar 3-ból

Bár az Avatar 3-ra még egy ideig várniuk kell a franchise rajongóinak, az már most felmerült lehetőségként, hogy James Cameron a későbbiekben 9 órás rendezői változatot is elérhetővé teszi majd a Disney+-on.

Az ezzel kapcsolatos pletyka Jeff Sneider kritikus tweetje után kapott nagyobb lendületet. Ennek fényében Cameron sorozat formájában adhatja majd közre a 9 órás változatát az Avatar harmadik részének. “Emlékszel az Avatar 3 9 órás vágására, amiről azt mondtam, hogy James Cameron ragaszkodott hozzá, hogy a vizuális effektek elkészültek? Úgy hallottam, hogy a film mozikba kerülése után talán minisorozat formájában megjelenik a Disney+-on” - írja Sneider.

A harmadik epizód cselekményéről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a középpontjában már nem Sam Worthington által megformált Jake Sully áll majd, hanem fia, Lo'ak, akit Britain Dalton formált meg A víz útjaban. Cameron mindemellett elhintette, hogy a történetben tűz és szél na'vik is felbukkannak.

“Visszamegyünk a nyáron, és befejezzük a filmet. 70 százalékban készen vagyunk. De van még időnk” - nyilatkozta Zoe Saldana az idei Oscar-gálán, noha mindez enyhén szólva is ellentétben áll azzal, amit Cameron állított, miszerint a második és a harmadik részt egyszerre forgatták le.

A jelentések szerint az Avatar 3 forgatása 2020 decemberében lezárult, így persze továbbra is kérdéses, hogy mi a helyzet azzal a maradik harminc százalékkal, amelyről Saldaña beszélt.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»