A Better Call Saul az utóbbi tíz év egyik legnépszerűbb sorozata, amely nem véletlenül ért meg végül hat évadot és összesen hatvanhárom epizódot. A Totál szívás kvázi előzménysztorija Saul Goodman történetét meséli el és nem kevesebb izgalmat kínál mint Walter és Jesse sztorija. De melyek a legjobb epizódok? A Netflix Tudum társoldala összegyűjtötte a szerintük tíz legjobbat. Alább nem rangsorolva mutatjuk az epizódokat, hanem kronológiai sorrendben.

Uno (1. évad, 1. epizód) – Nyilván az első résznek helye van egy ilyen felsorolásban. A sztori még a Totál szívás után indul, amikorra Saul Goodman már Gene álnéven kezdett új életet. Esténként viszont a régi időkön nosztalgiázik és így jutunk vissza 2002-be, hogy megismerjük a sorozat fontosabb szereplőit.

Five-O (1. évad, 6. epizód) – Mike a főszereplője ennek az epizódnak, akit kőkemény bűnözőként ismertünk meg még a Totál szívásban. Itt az első epizódokban még nem sok derült ki róla, itt viszont megtudhatjuk, hogy miért ölték meg a fiát, és miként bosszulta meg őt.

Chicanery (3. évad, 5. epizód) – A McGill testvérek közti összecsapást három évad építette fel, hogy végül a tárgyalóteremben teljesedjen ki. Itt Jimmy kétségbe van esve, mert vallomást tett róla, hogy dokumentumokat hamisított. Sok durva dolog hangzik el a tárgyalóteremben.

Winner (4. évad, 10. epizód) – A harmadik évad után Chuck egy visszaemlékezésig visszatér, hogy karaokézzon öccsével. Aztán a tárgyalóteremben végérvényesen eldől, hogy Jimmy rossz útra tér és álnéven fog ügyvédként praktizálni.

Bagman (5. évad, 8. epizód) - Jimmyt követi a semmi közepére, hogy új bebörtönzött ügyfele, Lalo nevében készpénzt vegyen át a Salamanca ikreknél. Ám egy másik fél rajtaütése Jimmyt célkeresztbe állítja. Szerencsére Mike Gus megbízásából a nyomába ered, és megmenti a helyzetet. Kár, hogy a sivatagban ragadnak, ahol nagy zsáknyi pénzt kell cipelniük, és nincs közlekedés, mobilszolgáltatás vagy víz.

Bad Choice Road (5. évad, 9. epizód) – Az előző részhez szorosan kapcsolódik, lényegében egy duplaepizód volt. Azzal kezdődik, hogy Jimmy és Mike végre visszatérnek a civilizációba. A vége az, hogy Jimmy azt kívánja, bárcsak ne tette volna. Lalo fenyegetően kérdőre vonja Jimmyt a sivatagban történtekről, de végül Kim menti a helyzetet azzal, hogy leteremti Lalót, aki végül távozik az otthonukból.

Plan and Execution (6. évad, 7. epizód) – Howardról szól ez az epizód, ami egyben a hattyúdala is. Jimmy és Kim terve a kicsinálására itt teljesedik ki, de azzal talán még ők sem számolnak, hogy mikor épp kiélveznék a siker ízét, megjelenik Lalo és egyszerűen fejbe lövi Howardot.

Point and Shoot (6. évad, 8. epizód) – Ott folytatódik, ahol a fenti epizód véget ért: Jimmy és Kim szótlanul mered Howard hullájára. Lalo elküldi Kimet, hogy ölje meg Gust, de ez csak elterelés. Gus végül rájön a tervre és egy sötét helyiségben lövöldözés tör ki közte és Lalo között. Mivel Gusszal találkozunk a Totál szívásban is, nyilvánvaló, ki győzött. Ezzel egy korszak véget ér, mert itt átugrunk Omahába és már Gene-t láthatjuk újra Jimmy (és Saul) helyett.

Waterworks (6. évad, 12. epizód) – Jimmy és Kim véglegesítik a válást, Jimmy teljesen Saul Goodmanné változott. Később láthatjuk, ahogy Gene bűnözői terve összedől Omahában, majd Kimet is, amint nyugodt floridai életét hátrahagyva visszatér Albuquerque-be, hogy kitálaljon Howard haláláról. Gene menekülni kényszerül, de már nincs senki, akitől segítséget remélhetne. És nem akárki leplezi le őt…

Saul Gone (6. évad, 13. epizód) – Máig itt ér véget a nagy Totál szívás franchise. A nagy akciózás helyett itt a beszélgetéseké a főszerep. Több flashbackben feltűnnek a Totál szívás ikonikus karakterei is. Jimmy még egyszer átalakul Saul Goodmanné, emlékeztetve minket arra, hogy miért is szerettük meg a karaktert.