A Birdgerton család: Már tudjuk, kikről szól a 3. évad

Kétségtelen, hogy A Bridgerton család második évada a Netflix egyik legsikeresebb streamelhető tartalmának számít ezekben a napokban, így nem is kérdés, hogy elkészül majd a harmadik évad.

A Netflix szervezésében megrendezésre került FYSEE eseményen pedig  a sorozat színésznője, Nicola Coughlan árult el egy kulcsfontosságú részletet azzal kapcsolatban, hogy a harmadik évad Colin Bridgerton karakterére fókuszál majd.

Mindez már csak azért is izgalmas, hiszen Coughlan által alakított Lady Whistledown, azaz Penelope Featherington és Colin között egyre szorosabb kapcsolat kezdet el kialakulni. Úgy tűnik, hogy a sorozat története egyre jobban elrugaszkodik majd a regényfolyam cselekményétől, hiszen Lady Whistledown már az első évadban lelepleződött, a míg minderre csupán a negyedik kötetben kerül sor.

A harmadik évaddal kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

dráma | romantikus

Mary asszony egy gróf lánya, aki hozzáment egy kereskedőhöz, ami botrányt okozott a családjában. Most visszatér Londonba saját lányaival, hogy szembenézzen a múltjával, ami... több»