A Bohém rapszódia producerétől jön a Michael Jackson-film

Bohém rapszódia hatalmas kasszasiker volt a mozikban, ami új lendületet adott a zenés életrajzi filmek műfajának. Jött az Elton John életét feldolgozó Rocketman és számos újabb produkciót pedig már a fejlesztenek Hollywoodban. A friss hírek alapján pedig most Michael Jacksonon a sor.

A Bohém rapszódia produceréhez,  Graham Kinghez kerültek a szükséges jogok egy Micheal Jackon-életrajzi film elkészítéséhez a Deadline értesülései szerint. 

A producer pedig ezzel a lendülettel bele is vágott a produkció fejlesztésébe, így már le is szerződtette az Aviátorforgatókönyvíróját, JJohn Logant, hogy dolgozza ki a szkriptet. 

Az első híresztelések alapján a film nem fogja félvállról venni Jackson vegyes megítélésű magánéletét, de ha tippelnünk kéne, a pedofil vádak így is ki fognak majd maradni a produkcióból, különösen azért, mert Jackson örökösei is rábólintottak a tervre, akik nem mellesleg jelenleg is pereskedésben állnak a Neverland elhagyása alkotóival, mivel szerintük a film hazugságokra épül.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a Michael Jackson életrajzi film, és ki alakítja az ikonikus popsztárt, egyelőre nincsenek információk.